Hemmadag hos Helenas Hem

Vilket väder!!! Det regnade nyss -trots minusgrader och nu skiner solen. En massa snö har vi kvar iaf. Kusin Nellys förskola är stängd så inatt har hon sovit här hos oss. De tre tjejerna busade upp varandra igårkväll så det blev sent innan de (tillslut) somnade. 🙂

Mosters gullunge NELLY

Men vad gör det att det blir sent om man inte har några tider att passa? Idag startade vi dagen med att titta på film och mysa i soffan.

Tjejerna trött! Betty 2 år, Tyra 7 månader och Nelly 3 år

Sedan gick vi ut för att mata hönsen och tupparna måste jag väl också säga. Det verkar som att av de 6 kycklingarna som vi fick så blev tre tuppar. Vi trodde att det kanske bara var en ändå, men blev överbevisade när de två andra började gala… 😀 Lek i snön med pulka och sedan gick vi in och bakade Scones som vi mumsade i oss till köttsoppan. Det är 1½ år mellan Betty och Nelly -lika stor skillnad som mellan Tyra och Betty. Kusinerna har lekt jättebra och sedan kan de huxflux bli ovänner och ledsna -åsså sedan vänner igen. Ja som barn i den åldern. 🙂 Mysigt har vi haft det iaf. Nu sover Tyra. Betty och Nelly målar. Snart kommer mamma Jenny och hämtar henne, men jag ser att det är en bil som är fast i vår backe nu…hm..måste ringa henne tror jag! Antar att det är halt!

Världens bus-sötaste Nelly! 😀

Ikväll så ska jag iväg på STEP, får se om det är nåt som jag gillar. Var evigheter sedan jag testade det sist. KRAM

7 comments

 1. Lillasyster Johanna says:

  Mosters tre minsta snyggbrudar! 🙂 Vilka fräsiga bilder på Nelly!

  Nu är det två veckors gratis ”prova på” på mitt gym oxå. Jag och Lotta kör spinning i morgon. Kommer du? 😉

 2. Vicki says:

  Vad jobbar du med?

  Så du har testa sumba. Är det svårt? Jag har funderat om jag ska testa på det om det startar upp här. De har pratat om det.

  Ha det bra,Vicki

 3. Sofia says:

  men vilken söt triss i tjejer!!:-)

  och vad duktig du är med träningen vännen!! själv simmar jag en del nu när det är så halt ute och mycket snö…..

  ha det gott!!

  stora kramen s

 4. Helena says:

  Johanna: Näää Spinning är dötråkigt så det tränar jag inte. 🙂 Men i morrn kör jag nog bodypump här i byn och på lördag blir det styrketräning inne i stan. 🙂 Lite långt att åka ut till dej för att träna också! 🙂 PÖSS!

 5. Moster/Syrra Jenny says:

  Tack för barnvakten! 🙂 ♥

  Du har inte sett någon kvarglömd vante? Hittar den inte, men har för med att jag packade ner bägge paren.

Lämna ett svar