Garderoben i hallen är färdig

För några dagar sedan blev den lilla garderoben färdig i vår lilla hall. Inbyggd i pärlspont, vitt precis som väggen. Dörren ville jag ha enkel och tyckte att det var en kul idé att likna våra dörrar på våra ekonomibyggnader. Fast de är gröna eller svarta. Vi målade denna grå. Vi hade både vit och grå färg kvar. När vi öppnar vår ytterdörr, så är det första man ser badrumsdörren. Till höger ser man nu garderoben och till vänster dörren till tvättstugan, trapp upp och rakt fram till vänster om badrummet så ser man vardagsrummet. Jag ska ta helhetsbilder åt alla håll och visa er framöver! 🙂

Jag ver inte vad tjejerna pysslar med...med de är på väg in i badrummet iaf. 🙂 Jocke sätter upp hjärtat.

FÄRDIG! 😀 Helt färdig är vi förstås inte. En taklist ska vi försöka få dit. Men jag är mycket nöjd med vår lilla garderob, som det faktiskt ryms en hel del i. 🙂

Gångjärnen och haspen är köpta på JULA

Rundstaven köpte vi på ICA, ett kvastskaft. Korgarna hade jag sedan förut. Krokar ska upp också, vill ha några så barnen själva kan nå och hänga upp dagisväskan och jacka och även några högra upp. Tror att jag ska sätta mindre korgar på dörren så de kan lätt nå vantar/mössor själva. Ska fundera på det. Ingen hylla till skorna har vi gjort heller. Vi provar att ha det så här först. 🙂

Jag är riktigt nöjd över att kunna stuva undan en massa grejer! Fin blev den också, tycker jag. 😀

 

5 comments

  1. Katarina says:

    Så praktiskt! Ja, både med din händiga karl och fina garderob. =) Att fixa krokar så att barnen kan hänga upp kläderna själva rekommenderar jag varmt. Ser fram emot fler bilder.

Lämna ett svar