Jag orkar inte mer

20120329-081449.jpg

Guess what?!
Vi har feber i huset igen, är det inte fantastiskt?

20120329-081616.jpg
Den här gången så är det stackars Tyra som snorar och hostar. Men hon är glad tjej ändå.

Nä nu ska jag se till att ALLA (utom teensen) åker i grupp och blir undersökta av läkare. Orkar inte detta mer. Synd om de sjuka och synd om resten av familjen som också drabbas.

Tyra fick väl vara frisk i 3 veckor iaf, så det är väl rätt bra? Men under den tiden så blev Betty sjuk, sedan Meya och sedan jag… Suck.

Det värsta av allt just nu: jag har Markoolios låt ”Jag orkar inte mer” på skallen…!!! 😀

6 comments

 1. Angelica says:

  Men vad tusan!! Get weeeeeeeell!!
  Du kan få den här på huvudet istället: it´s got to beeeeeeeee, perfect!
  Kram!

 2. Jenny says:

  Hej Sötis!
  Vad tråkigt att ni åkt på så mycket sjukdom..samma sak med syrran o hennes familj, de har haft både influensa o kräksjuka på sistone:(

  Grattis till viktnedgången, bra jobbat!

  Kraam Jenny

 3. Monica says:

  Hon ser glad ut i alla fall:-), det kan gå runt runt med dessa smittor, du var ju sjuk nu och jobbigt är det, tror att när vädret blir stabilare med mer värme och sol så blir det bättre, men det tar på energin med sjuklingar hela tiden. Grattis till att vikten sjunker, det är lite lycka med:-) och hoppas alla blir krya och pigga fort och får massor med vårsol och värme i den.

 4. Millan i skåne says:

  Åh..så tråkigt med sjukdom. Speciellt när det håller i sig så länge och vandrar runt till alla i familjen. Jag och sonen på 2 år har båda haft influensa och jag är fortfarnade inte frisk efter 3 veckor och till råga på allt fick jag vinterkräksjuka oxå i veckan. Nej, fy för sjukdomar. Men nu kom jag o tänka på en som gick på samma babycafé som jag. Hörde att hennes 2åriga son fått cancer. Hon skulle nog varit glad om det bara var lite infuensa, feber och vinterkräksjuka istället.
  Mitt tips om ni ska hålla er friska är nog att hålla barnen borta från dagis en månad tills sjukdomarna börjar försvinna. Kankse kan du träffa kompisar som har barn så att dina barn får leka med andra. Bästa tipset är väl att då träffas utomhus. Men jag vet inte hur varmt ni har det norröver. Här i skåne är våren igång och sitter man i lä är det riktigt varmt o gott. Krya på er.

Lämna ett svar