Jag är halvvägs!

YES äntligen så har jag gått halva tiden. Jag gick in i vecka 20 idag. Känns SÅ skönt. Nu ska jag försöka tänka positiva tankar om att tiden går jäkligt fort fram till jul/nyår. 😀

Jag mår rätt bra faktiskt. Jag har inte ont någonstans idag. Har  inte ens huvudvärk. TRÖTT är jag såklart och utan min vanliga energi. KAN ju vara dags för järntabletter snart också?!

Idag så lämnade jag Tyra och Jocke hemma (som skulle städa). Tog med mej mina 3 äldsta barn; Betty, Linus och Gustav. Sprang både på stan och Birsta. Nästan folktomt på stan -om man jämför med Birsta. Herregud vad folk det var där ute!!! Jag tycker att det känns sorgligt att fler och fler överger Sundsvalls centrum för att istället åka ut till BIRSTA (norrlands största köpcentrum som ligger ca 1 mil utanför sundsvalls centrum). Men å andra sidan så förstår jag det också…över 90 butiker under samma tak, gratis parkering, gratis toaletter, amningsrum finns m.m. Men det är ju betydligt MYSIGARE i stan och mys gillar vi ju! 

Betty och jag lämnade grabbarna hos sin pappa och sedan var det bara att följa såpalukten för att hitta hem… 😉

På stan! Har hämtat ut Bricanyl och Pulmacort till Gustav som har astma. Betty bär påsen. Gustav går i förväg.

Det märks att Betty gillar att göra saker utan sin lillasyster. Detsamma tycker Tyra. 😀

One comment

 1. Mamma Russin says:

  hej hoppp..

  så stora de ser ut när det går med en liten shoppingpåse.. 🙂 Stina älskar shoppa, gärna kläder till sig själv så hon får en liten påse att bära sedan.. 😉

  grattis till halv vägs, känns skönt va..

  tycker denna graviditet har går så ruskigt snabbt, men men jag gnäller inte över att det går snabbt..

  kramrkam

Lämna ett svar