Slut på välling!

Tyra och jag i början på juli

Förra veckan så nekade Tyra kvällsvällingen. Vi tänkte att det nog berodde på att vi åt så sen middag så hon var väl helt enkelt inte hungrig. Men…hon har vägrat att ta någon välling sedan dess. Betty som däremot alltid har älskat välling äter ibland fortfarande, men oftast vill inte hon heller ha. Eftersom lillasyster inte äter. 🙂 Tyra är duktig på att äta gröt iaf . Men säg det Tyra inte äter. Hon älskar verkligen att äta och det är riktigt skönt! Betty var också bättre när hon var mindre, nu petar hon mest i maten. Ganska skönt att det är ett slut med vällingen faktiskt. Tills nästa ska ha. 😀

Betty och jag var och tittade under hönan som ruvade förut idag , men inga kycklingar hade kommit. 5 ägg är det där nu.

Just nu så längtar Betty tills Tyra ska sova. ”Tyra ska sova nu!” Nej, det är så tidigt svarar jag” ”Jo vi kan testa! Tycker hon då” Hahaha. Varför hon vill det? Jo lördagsgodis vankar nämligen. NU är det dags för det. 😀 Hoppas att ni har det bra. KRAM och skön lördagskväll.

This entry was posted in Barn and tagged .

2 comments

  1. Cissi says:

    Här gillas verkligen inte gröt, men välling, det går hem… Ska dock bli skönt när det blir ett slut på det, alltid lika panikartat när det glöms att köpa hem!

Lämna ett svar