Ja tvätta är ju SÅ kul…

Den osminkade sanningen! 😉

Visst, skitkul att tvätta!

Ett stort jäkla hus köpte vi och totalrenoverade men inte kunde vi bygga en större tvättstuga inte…nejnej. Man blir alldeles svettig bara på att ta sej ner till luckan på tvättmaskinen och torktumlaren. Fattar ni nu varför jag måste gå ner i vikt? 😉

Kånka och bära, pust och stön. Vore enklare med ett dammigt torkskåp…Men jag kanske tappar några hg så det är bara att bita ihop. Fort ska det gå också. Tyra vaknar nog snart, säkert dags att amma. Sedan ska Betty ha lunch. Bara jag hinner amma innan Betty ska sova.  Vad ropar tonåringarna i nu då? Nä just det måste ha varit grannen. Klockan är ju bara 11, de lär ju knappast vakna före 14. Tonåringarna alltså.

Nä va fan nu fattas det strumpor IGEN!!! Vart tar de vägen? 12 fötter har vi i vår familj och många strumpor blir det. Väldigt många omaka…dags att kasta hela den högen kanske? Fast då lär väl alla omaka krypa fram…

Jaha…nu börjar det regna också….mutter mutter!

Kanske sanningen ligger närmare detta inlägg än det IGÅR! 😀 Visst hade jag kunnat visa upp mer stök och sånt, men jag vill ju inte skrämma er heller. Hihi.

Nä nu ska jag köra plankan (jag kör på fötterna 40 x 3 nu), färga håret (ni ser ju min fina utväxt på bilderna) och sedan ta en lång dusch! Jag är jätteglad att ni tittar in hos mej ska ni veta. Stor KRAM till alla er denna fredagskväll!

15 comments

 1. CiliaH says:

  *asg* Japp! Det är så det är! Vi har 14 fötter hos oss så det blir en del omaka strumpor här med! Var tar de vägen????

  KRAM

 2. Julia says:

  Gooodmorgon 🙂

  Hihiiiii, gillar gillar gillar!!!

  Jag är också lite less…på perfektion som inte existerar och hoppas för guds skull att folk som tex läser min blogg fattar att det är en yta, en ”bloggyta”. Så jag har lugnat ner mig lite, visar det jag har lust att visa och har lagt ribban mycket lägre för mig själv. Vem orkar?

  Hursom, tack för roliga inlägg, det behövdes 🙂

  Hoppas ni får en vacker dag!

  Kram/Julia

 3. A House With A View says:

  Härliga bilder på en toppentjej, haha, så kul 🙂 Jösses vad jag känner igen mig!! Ja, usch för trånga tvättstugor, har en själv som vi inte kommit i närheten av att renovera ännu… den får komma i andra hand då det finns annat som känns ”viktigare”. Men så konstigt egentligen när man vistas i tvättstugan VARJE dag?!?! Borde ha varit nr 1 att prioritera det rummet.

  Ha en härlig dag! Här tittar solen fram och i kväll ska här fiskas kräftor – längtar!!

  Kraaamizar aka

 4. Helena says:

  Hi hi hi…Jag har aldrig kommenterat tidigare, bara ”tjuvläst” din härliga blogg. Nu kände jag bara att jag måste skriva litet. Tyckte ditt inlägg var så himla klockrent, kände igen mig direkt =) Din blogg är så himla bra! Att du bjuder på dig själv och din osminkade vardag gör den bara bättre! Ville bara säga tack och fortsätt som du gör!

  (((Stor kram)))

 5. Sofia says:

  Hahah vad skööön du är vännen!! Du bjuder verkligen på dig själv, sitter här och garvar för mig själv i min ensamhet, då jag är gräsis ikväll. Mannen är på Iron Maiden i Sthlm, nåt du gillar?;-)

  You made my evening!:-)

  P&K S.

 6. Ida says:

  haha klockrent!

  ett tips är att alltid köpa samma strumor. tex hos lindex. köper jag ”3 strumpor betala för 2” så tar jag samma sort. då gör det inget om ngn skulle försvinna.

  är man många i familjen kan man ju köra olika färger/mönster för resp familjemedlem…

  ha en fortsatt trevlig helg. själv ska jag nu knö mig in i vår ”tvättstuga/badrum/toalett för att slänga in ytterligare en maskin tvätt..

  kram ida

 7. Ulrika Hallqvist says:

  f-n vad befriande att läsa din blogg, särskilt när det görs med så mycket humor och värme….håller med dig om allt. Ibland är det för perfekt, vardagsliv är det man vill se!!! Fortsätt i den stilen, me like = )

 8. Min plats i solen says:

  Hej vännen!

  Vilka två underbara inlägg! Först med den sminkade sanningen och sedan den osminkade. Ha, ha, du är så rolig, på ett befriande härligt sätt. :)Och det är just så där det är. Ett evighetsarbete som aldrig tar slut. 🙁

  Så strumpmonstert bor hos er också? Här hemma har vi döpt honom till strumpmonstret som bor i tvättmaskinen och älskar att äta strumpor och emellanåt äter upp en strumpa eller två. Och aldrig från samma par heller. 😉

  Jag lovar att jag aldrig ska klaga över vår tvättstuga mer för du har det verkligen trängre än jag framför luckan. 😉

  Ha en fin kväll vännen och sköt om dig. Och du, en tröst i allt elände är ju iallafall att du har den snyggaste tvättlina jag någonsin sett. 🙂

  Kram Lotta

Lämna ett svar