Lycka är att hänga sin tvätt…

…ute på sin torkställning i gammaldags snitt!

Här kommer jag ut genom dörren med min mormors gamla tvättkorg!

Hänger tvätt!

GOD KVÄLL! Vet ni vad jag tänkte bjuda på? Idag visar jag er bilder på  hur ”lycklig” man blir av att hänga tvätt. Stylat såklart. Jag sminkade mej för er skull! 😉 Inte blir jag lycklig över att hänga tvätt i alla fall. Men helt klart är det bättre när solen skiner och man har möjlighet att hänga tvätten ute istället för i ett dammigt torkskåp som man delar med andra i någon tvättstuga. 🙂

Så härligt att hänga sin tvätt ute!

I MORGON lägger jag in ett inlägg som visar den ostylade vardagen. Hur det egentligen ser ut när jag hänger tvätt…Spännande va? 😀 För inte ser det alltid ut som på dagens bilder. 😉


Man VILL ju se fina stylade hem i inredningstidningarna ju, men ibland…ärligt talat så blir jag lite less på det perfekta i alla bloggar/tidningar. Blir inte ni det? Jag läser vissa bloggar och tänker bara att den käringen ljuger…eller att det känns som en falsk lycka? Jag kan ju inte påstå att jag visar direkt stökiga bilder själv. Men vill folk se det? Folk kanske inte vill ha ärlighet? De kanske söker det perfekta/lyckliga som egentligen inte finns -bara för att kunna drömma sej bort. Vad vet jag. Nu är ju jag lycklig så där kan jag ju inte låtsas annat! 😀 Men ingen är perfekt och ingen har ett perfekt hem eller perfekta barn eller ett perfekt förhållande. Men vem vill vara perfekt? Inte jag. Nja nu ljuger jag…en perfekt kropp skulle sitta fint! Hohoho.

9 comments

 1. CiliaH says:

  Hääärligt! Själv har jag ingen torkställning alls ute och har inte haft på hela säsongen eftersom vi satte sandlådan där torkvindan stod tidigare och jag vet inte var jag ska ha torkvindan nu. Den är ju inte så snygg så helst haded jag ju velat ha något chict hemmabygge jag med. Så att jag har den perfekta torkställningen 😉 Nej vem f-n vill vara perfekt! Fast jag vill ju ha det fint hemma och ha snygga kläder och väluppfostrade barn och snygg kropp och laga god mat och och och….

  KRAAAAAAAAAM

 2. Ida says:

  det vore underbart o få se någon som vågar visa sanningen. för jag håller med. ibland får man ångest av alla vackra hem och perfekta mammor vars barn aldrig smutsar ner sig eller stökar ner.

  vissa barnrum i bloggar är fantastiskt vackra men inte särskilt lekvänliga och var i hela världen är leksakerna???

  hemma hos oss svämmar hallen över av skor, i köket är det leksaker och prylar överallt, vi har tvätt i diverse högar i hela huset och ärligt talat så hinner vi inte alltid bädda sängarna. men självklart visar man inte sin röra i bloggen 😉

  önskar dig en riktigt trevlig helg!
  Kram Ida

 3. Grodmamman says:

  Jag har inte så fin torkställning som du, men gillar att hänga ut tvätten!:)
  Håller med dig angående ”perfekta hem och bloggar”, fattar väl att man kanske inte vill visa kaoset, men vem har inte kaos när man har barn hemma?!? Jag känner ingen som har det perfekt hemma jämt. Men som sagt, en perfekt kropp vore ju inte fel!;) Å andra sidan, hur ser en sådan ut???
  Kram

 4. Marie says:

  Skrattar gott när jag läser dina funderingar …. och jag kan inte annat än hålla med. Vissa bloggar blir jag så trött på så jag har slutat följa dom.
  Men visst vill man vissa fina saker på sin blogg men det får ju ändå vara med viss måtta.. 🙂

  Ha det gott och njut att din vackra tvättkorg, den var superfin!
  Kram Marie

 5. A House With A View says:

  Söööta bruden i toksnygga tunikan bredvid den helt fantastiskt vackra torkställningen!! Jag bara dör varje gång jag ser den vindan – AVIS!!! Jag tycker det är härligt med en blandad mix i bloggar, lite stylat, lite stökigt – precis som det är i verkligheten – städat till kalas och där emellan… KAOS 🙂

  Helgkramizar från aka

Lämna ett svar