Tuuut tuuut

GOD KVÄLL på er!

Här sitter jag mitt i natten och borde väl sova egentligen. Men jag tänkte bara berätta om min dag och tala om hur glad jag blev över era kommentarer i mitt ”osminkade inlägg”. Kul att ni tyckte att det var kul. Hade varit tråkigt annars. 😉 Jättekul när ni utan blogg skriver en liten rad också.

Idag så åkte vi mot Härnösand, närmare bestämt Antjärns camping. För att titta på ca 60 personer som pruttade runt på sina gamla moppar. Hahaha.

Man kunde tanka där också! 😉

Min pappa älskar ju veteranbilar och även veteranmopeder och har lyckats ”smitta” även mina söner…så han och även Linus mfl var med när de var ute och körde runt H-sand från 10-17 idag. Vi fick umgås med the FAMILY då även mina systrar med familjer var där. Jag och mina systrar har ju 8 barn så det blir en hel hög. 🙂


Jag och barnen roade oss med att åka tåg istället för mopeder.


Ser ni vilken smal ingång/dörr det är? Jag trodde aldrig att jag skulle komma igenom den, men det gick! Det hade ju varit kul (för de som tittade på) om jag hade fastnat i öppningen! Hahaha.


Hejhej vinkade Silvia och alla glada barnen! Betty, Nelly, Julia och hennes kompis Nova.

De spelade musik i tåget och efteråt berättade jag för Jocke mfl att det var så kul för de spelade Pippi precis när vi startade (som Betty och Nelly gillar). Åsså när jag kom hem nu ikväll så tittade jag på videosnutten som jag tog och hörde…EMIL(!!!) och mej samtidigt säga…”Åh de spelar PIPPI!” Hahaha. Skönt att man kan skylla på amningshjärna…! Väl?!  😀

Nä nu väntar sängen. I morgon ska vi iväg på nya äventyr! KRAM

5 comments

 1. Grodmamman says:

  Ja du, den öppningen var inte stor!:)
  Läste ditt förra inlägg och satt här och log. Riktigt så trångt har vi inte i vår tvättstuga, men stor är den inte! Och häromdagen hängde jag upp en tvätt, bad maken ha koll på den, åkte till jobbet och så gick det typ en kvart så regnade det. När jag kommer hem hänger fortfarande tvätten på torkställningen…
  Kram

 2. kamomilla says:

  Du är för go´du vännen, vilka härliga inlägg, jag garvade så!!!

  Vi plankar vidare!! Mina sommarshorts har blivit lösare men vågen visar inga större överraskningar ännu.

 3. Jenny says:

  Hej Vännen!
  Vad trevlig ni ser ut att ha haft det:)

  Läste ikapp mig precis, hade missat tvättinläggen, du e la för go du;) (den sista meningen ska läsas på Göteborgska;))Vad roligt du skriver, hihi!
  Pikade precis Peter om tvättställningen han lovat bygga till mig i sommar och berättade att din är såå fin;) (fast jag tror inte att det blir nått byggt i år, vi har en del utvändig målning att ta tag i..om det bara kan sluta regna..)

  Ha det gott!

  Kraam Jenny

Lämna ett svar