Intervju i radio

2 inlägg på samma dag hör inte till vanligheten minsann!

082 (450x800)

Idag har jag haft lite soft tvätt och städdag. Jocke har jobbat hemma så jag har haft vuxensällskap.

Tänkte ju tala om för er att jag var blev intervjuad idag. Västernorrlands P4. 🙂 Satt ute i solen och läste när de ringde upp och ställde frågor om min blogg och reportaget i Härligt hemma i morgon. (blev tillfrågad ca 3 timmar innan)

Blev ju lite nervöst när det var direkt så jag visste knappt vad jag hade babblat om efteråt! När jag sedan lyssnade så är det ju som vanligt att man tycker att man borde sagt si eller så istället. Aldrig nöjd! 😉 Mamma var nöjd med sin dotter iaf. Huvudsaken.

Vill ni lyssna på intervjun, min fina röst (som min syster tyckte var olik) och min vackra norrländska så klicka  HÄR. 🙂

Ha det så bra i sommarvärmen!

KRAM

8 comments

 1. Jenny says:

  Hej Helena!
  Åh vad roligt, har precis varit inne o lyssnat! Vilken charmig dialekt du har:)

  Ska bli såå spännande att läsa tidningen imorgon,ska hänga på låset till vår lilla affär här i byn:)

  Ha en sköön helg,
  kramis Jenny

 2. Sofia says:

  Det gick ju galant den där intervjun vännen! Du lät jättegullig och ungefär som jag hade föreställt mig faktiskt, hihi! Ska bli så skojsigt att läsa reportaget imorgon!!:-)) Må bäst, kraam Sofia

 3. Therese says:

  Åh, då måste jag lyssna! Vad spännande med reportaget i Härligt hemma! Måste försöka komma ihåg att köpa den imorron! Mitt reportage som dom gjorde i våras i mitt växthus skulle publiceras nästa vår, så jag har nästan glömt bort det….Önskar dig en trevlig o skön helg med mycket sol o bad! många Kramar Therese

 4. ♥ Mamma Russin says:

  god morgon..
  åh så roligt.. nu har jag lyssnat på din ljuva norrländska.. sedan måste jag ta en promenad och gå och köpa tidningen meed.. hihi..

  kramkram gumman..

 5. Mia says:

  Syrran (Annika Lindqvist) har skvallrat om din blogg, så nu har jag länkat till den från min blogg 🙂
  Men vilket fint hem du/ni har!! Blir så himla avis. Snacka om drömhem! Ha det bra och tack för titten!

Lämna ett svar