Reportage i Aftonbladet på lördag

Japp nu närmar det sej! 🙂

Det var den 26 juni som Helena och Emma från Aftonbladets Härligt hemma besökte vårt hem en strålande sommardag. Du kan läsa mer om det HÄR. Nu den 8-9 augusti så kommer reportaget med i Härligt hemma.

Bild 5 (3)

För mej så är det helt overkligt att vårt hem ska vara med i en tidning som så många läser och ännu mer overkligt att JAG ska vara på omslaget. Hur ofta händer det i ens liv?! Min mamma och syster bad mej köpa tidningen, eftersom de är på semester. Men… hahaha ska jag lixom köpa 3 ex? Känns som att jag måste ta på mej solbrillorna så att de inte känner igen mej på affären isf…;) Självklart så är detta SÅ roligt och jag känner mej otroligt smickrad. Nu har jag ju inte läst reportaget ännu ELLER sett bilderna så jag kanske inte ska hojta så mycket innan?! 😉

Igår kväll så tog vi en promenad till Restaurangen vid hamnen där det var underhållning med Allsång. Svärföräldrarna bjöd på en rolig kväll i kvällssolen, med räksmörgås, kall öl och självklart fin sång! 🙂 TACK så mycket för det!

Älsklingen & jag på Allsång! :)

Älsklingen & jag på Allsång! 🙂

I morgon så ska vi åka norrut och söka lite loppisar. Får se vad vi hittar.

OCH självklart så målar vi och fixar på med fasaden också. Vad vore livet utan renovering! (sa hon ironiskt) 🙂 Har dock stött på en rötskada på en del av timmerstocken som farstukvisten vilade på. Men det är som vanligt…allting tar mycket längre tid än vad man har räknat med. Men det är en otroligt skillnad nu när jag har målat farstukvisten ett varv med vit färg. Kommer att visa er bilder sedan såklart!

TACK för alla kommentarer ni lämnar! 🙂

KRAM

This entry was posted in Blandat.

10 comments

 1. alegni says:

  bara en natt kvar till lördag!
  omslaget ser i alla fall väldigt lovande ut!
  ni är supersnygga både du o älsklingen!
  kram
  ingela

 2. Sofia says:

  Hello snygging! Vad fin du var på förstasidan, värsta kändisen liksom:-) Vad skoj, jag kommer definitivt läsa om ditt vackra hem , var så säker!! Kramis Sofia

 3. Lillasyster Johanna says:

  Gud vad roligt! Jag har inte kunnat svara på inlägget förrän nu. Tokmycket på jobbet, åkte hem på lunch 13:50(!). Tur att svärmor tog med sig Fröken Fräken till stugan i morse, annars hade hon inte varit så glad på matte. 🙂

  Varför gömmer du din snygga figur i den där stora klänningen? Jag håller med Gustav, din zigenare! 😉 Nejdå, den är fin, men du ska inte gömma din kropp sådär. 😉

  Hahaha, vad roligt det var att lyssa på dig på radion nyss!!! Du var helt klockren! Surrade mer än programledaren och så ska det vara tycker jag för ofta är de uppringda så kort i tonen och tråkiga att lyssna på, men du surrade vidare när du fått en fråga. KANON! I love you!

 4. Lotta says:

  Jätte kul! Grattis..de säger att jag kommer vara framsida i jul..hoppas att jag hinner läsa detta innan jag åker till Rhodos..ska gå in och kika redan nu. Jätte KUL!!
  Kram Lotta

 5. Helena says:

  Tjena syster! Ja jag tyckte också att jag såg tjock ut…men tänkte att jag är väl det. Men kanske klänningen förvärrar? 😉
  TACK! Det var aningens nervöst med live-radio! Jag vet knappt vad jag surrade om. hahaha
  I love you också! 😉
  KRAM

 6. Grodmamman says:

  Brukar läsa Aftonbladet på nätet, men nu i helgen får jag köpa den i affären istället! Alltid kul när man känner igen folk i reportagen!:)
  Kram

 7. Grodmamman says:

  Brukar läsa Aftonbladet på nätet, men nu i helgen måste jag köpa den i affären istället! Alltid kul när man känner igen folk i reportagen!:)
  Kram

 8. Per-Olof Andersson says:

  Hej!

  Jag läste precis artiklen tyckte det var väldigt intressant att se hur olika intryck man kan få av dina bilder och deras. Du fotar väldigt snyggt och bloggen är mycket inspirerande. Det var kul att se huset från någon annans ”fotografögon”. Fastnade för din blog när tjejen och jag sökte efter tapeter och fick se de du valt i ”matsalen”. Är själv en sådan som startar massa projekt som aldrig avslutas du fick mig att starta en egen blog för att få inspiration att avsluta lite av alla projekt här hemma.

  Mvh
  Pelle

Lämna ett svar