Inställt dop!!!

Tyra skulle döpas i morgon, men vi blev tvungna att ställa in dopet. 🙁


Betty har kräkts 3-4 gånger i natt och nu efter morgonvällingen så började hon kräkas igen. Sedan var det bra ett tag, men efter att hon drack vatten så fick hon upp det också! 🙁 Lillstackaren. Nu sitter hon och ser på I drömmarnas trädgård tillsammans med sina dockor. 🙂 Tyra sover.


Prinsesstårtorna hade vi beställt och det var för sent att avboka. Men de ska ju gå att frysa så jag hoppas att det blir bra. Kan man frysa kallrökt lax förresten?

SÅ tråkigt att ställa in dopet. Men vad ska vi göra? Vi skulle ju göra 2 smörgåstårtor själva idag och det skulle ju säkert  bli poppis om vi bjuder på lite magsjuka i morgon. 🙂


Skönt att vi kom iväg igår på lite skoj iaf. När Betty och Nea var på dagis så åkte deras mammor med småtjejerna till stan och lunchade och surrade. Skoj!


Usch jag har verkligen fobi för att kräkas så jag hoppas att vi andra inte blir sjuka också… Hoppas att ni har det roligare än vad vi har och får en skön fredag. KRAM

Bilderna är från när BETTY döptes då hon var 7 månader, 2009.

This entry was posted in Barn and tagged .

11 comments

 1. Sofia says:

  ååå neeeej!!:-(( så trist för er, men vad gör man?? hoppas bara betty kryar på sig för det är ju det viktigaste just nu!!
  hoppas ni får en bra helg ändå!

  kraam s.

 2. kamomilla says:

  Oj nej. sån otur- men allt borde gå att frysa ner.. Tänk ändå. Ni har ju säkert förberett en hel del. men sånt är livet och så får man gå efter det. Vilkn fin dopklänning!

 3. Grodmamman says:

  Duktig du är som har gått ner alla graviditeteskilon snart! Borde också ta tag i vikten ordentligt, men motivationen finns inte. Har säkerligen skrivit detta tidigare här hos dig.
  Tråkigt med dopet och urtråkigt med kräksjukan. Hoppas att ni andra slipper den!
  Kram

 4. Katarina says:

  Jag vet PRECIS hur det känns! Dagen då vi skulle döpa vår näst yngste son blev jag väckt av att hans storebror hade kräkts i sängen. Prästen var en vikarie och pastorsexp. var naturligtvis stängd. När jag väl hittat telefonr. hade hon redan åkt till ett annat dop och var inte anträffbar. Vi fick genomföra dopet i kyrkan, men ställa in dopfesten efteråt med en massa mat över. Den magsjuke sonen fick ligga på en kyrkbänk under själva dopakten.
  När jag skulle ha min 40-års fest passade den näst yngste på att kräkas på köksgolvet någon timme innan festen skulle börja. Vi fick äta buffémat en hel vecka. Då grät jag, men idag skrattar jag när jag tänker på eländet. 🙂

 5. Helena says:

  Men vad tråkigt! =( Hoppas lill stumpan piggar på sig snart. Jaa livet med barn det går inte att planera.. lite det som är charmen också, men tråkigt med inställt dop.
  Hoppas bara ni andra i familjen klarar er! *peppar peppar*

  ((( Kram på dig en lördags eftermiddag )))

 6. Helena says:

  Katarina: Guuud så tråkigt!!! 🙁 Det var verkligen tråkigt att behöva ställa in dopet, man har ju förberett så mycket också och jag kan tänka mej hur det måste vara när man har fixat med allt innan 40-års festen!!! Skönt att man kan skratta åt eländet med tiden. 🙂

Lämna ett svar