Husmidja och min midja :)

Vi blev inte helt färdiga med fasaden denna sommar. Men midjan är uppe runt hela huset och det som är kvar nu är en HALV sida och lite annat småfix. Känns ändå skönt att veta att det inte är så mycket jobb med det till våren tycker jag.

Vacker regnbåge! (den vackra stengrunden har tidigare ägare sölat ner med målarfärg -tips på hur man tar bort det någon?)

Halva sidan klar och halva sparar vi till nästa år. Ställningen är nedtagen för i år. Skönt! 🙂

Kräksjukan är vi bra från nu och gode gud låt det dröja innan den kommer tillbaka. Tack för alla krya på er hälsningar. Det värmer. 🙂

Jo, jag tog ju mina mått i lördags INNAN magsjukan. Jag vet att jag har gått ner drygt ett kg sedan dess, men det brukar man ju snabb gå upp igen så det räknar jag inte in.

På en månad så har jag minskat:

Under byst: 74 (-1 cm)

Midja: 74 (-3 cm)

Höft: 98 (-2 cm)

Lår: 57 (0 cm)

Konstigt…det ställe som jag verkligen trodde att jag skulle ha minskat på (låren) hände det inget med denna månad! Men jag har ju minskat totalt iaf så jag ska väl känna mej nöjd antar jag. Varför gör jag inte det då? Kanske för att jag tittar ner på min deg till mage och önskar jag hade haft magsjuka lite längre till? Hahaha näää blääää!!! Blä för min mage också. Den får ni inte måttet på, men jag kan tala om att den har minskat 9 cm på de senaste tre månaderna så den har sett värre ut! 😉 Är det ingen som kan komma med en förfrågan om jag vill vara med i nåt Plastikprogram ist för sköna familjer? 😀

6 comments

 1. Eija says:

  Ja du ställde helt rätt fråga: hur tar man bort målarfärg från granitsten….hos oss har de också sölat de klåparna (inte vi utan de förra målarna vilka de nu må vara) Please svara någon!

 2. Millan says:

  Jag frågade min sambo som är målare om hur ni skall få väck färgen. Han undrade vad det var för sorts färg som förra ägaren spillt. Det är ju inte så lätt att veta? Ofta blir det fläckar på stenen om man använder kemikalier.

 3. A House With A View says:

  Du är för häärlig 😉 Så fint huset blivit och vad skönt att det inte är så mkt kvar att göra! Jag är också djupt imponerad av din viktresa, stort grattis! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAvis, hihi!!

  Kramizar aka

 4. Helena says:

  Hej Millan!
  GUD vad praktiskt att ha en sambo som är målare!!! 🙂 Det är till 99% säkerhet linolja som det har sölats med. Skulle bli superglad om han vet hur man får bort det!!! För det borde väl finnas nåt annat sätt än att gå runt med en rotborste? (TILLÄGG: menar naturligtvis stålborste, rotborsten får man nog gno med flera år innan det händer nåt! hihi) Eller? Vi har inte gjort några försök till att få bort färgen än, det är rätt mycket som de har spillt…
  KRAM

 5. Carina says:

  Bra gjort med viktreduceringen…själv har jag förlorat all karaktär.
  Jag går ut stenhårt…men det håller inte alls ända fram.
  Vilken fin färg ni har på huset!!
  Kramar//Carina

 6. Theres says:

  Ååh, vilken fin regnbåge!
  WOW! Du är verkligen jätteduktig Helena, först för att du kämpar sen för att du håller kvar dig och fortsätter att kämpa. DET har jag jättesvårt för. Jag äter nyttigt en vecka, sen ballar det ur.. 🙁
  Jag vet att du har skrivit tidigare om hur ditt ”nya liv” ser ut, men skulle du inte kunna vara gullig att skriva om det igen? Hur en typisk dag ser ut för dig med mat, motion och plankor? Jag behöver inspiration och en hård j*vla spark i arslet. Ps. Jag kom inte med i kampanjen med parmesan *pustar ut* 😉

Lämna ett svar