Ännu en härlig mammaledig dag

Idag fick Betty gå på sin kära förskola igen. Det blev bara en dag denna vecka för henne. När hon var där och busade runt med sina kompisar så åkte jag och Tyra in till stan (Sundsvall) och träffade kära vännen Jenny (som pluggar och har tid över då och då). Så mysigt att träffas.

Vi besökte Butik Annelie och jag blir helt förälskad i allt fint där!!! Jag har ingen direkt shopping-plånbok nu men jag kunde ju gå inte gå därifrån tomhänt heller ju. 😉 Ska visa senare det fina som jag köpte.

Jennys syster Titti (mina söners faster) har en egen butik och vi gick självklart dit en sväng också. Det är en mysig butik som heter Almamia och ligger på Rådhusgatan 31. Har ni inte varit där så tycker jag verkligen att ni ska ta en titt! Blir sugen själv att ha nåt eget…Underbara Gerbera formar ser ni skymta på bilderna och även söta Titti såklart. 🙂


Jag kom inte tomhänt hem ifrån Almamia heller. Vet ni vad jag fick? En SÅÅÅ söt vit förklädesklänning från Nyblom o Kollén till Betty. Jag blev så glad, tack så mycket Titti. Betty tyckte den var så fin att hon jämförde den med dopklänningen…. hahaha hon gjorde verkligen det. Hon tog klänningen och pekade sedan på dopklänningen och sa ”dä”!

Eftersom både Titti och jag tycker om er bloggläsare så mycket (äkta fjäsk) så kommer jag att lotta ut en likadan klänning här. Ja det är sant, jag fick 2! 😀 Så ni som har en liten tjej (eller känner någon liten prinsessa) håll utkik, utlottning kommer snart, kanske redan i morgon om jag hinner.

7 comments

 1. Helena /franska Liljan says:

  Hej ! Så roligt att du vill tävla om GREENGATE hos mig 🙂 Välkommen in i tävlingen!

  Så härligt emd en tur på stan till så härliga ställen! Jag borde nor besöka sundsvall…

  Kramar Helena /franska liljan

 2. Theres says:

  Jag ÄLSKAR Almamia! Tyvärr kommer jag bara ihåg att gå in i den butiken vid juletid då det är dags för julklapp till mamma eller svärmor. Jag köpte Bondens glögg till mig själv i julas – Mums säger jag bara! 😉 Det kliar verkligen i fingrarna de gånger jag varit i dit. Jag har alltid blivit trevligt bemött och har därför talat mycket varmt om butiken till många, så jag tycker du gör helt rätt i att lyfta upp denna butik. Tyvärr är det få som vet om att den finns eftersom den inte ligger vid ”gågatan”.

  Wohoo! Tävling! Det är klart att min lilla prinsessa behöver en förklädesklänning, jag är laddad 😉

 3. Viktoria says:

  SÅ himla mysig liten affär de såg ut att vara…. En sån skulle man ha… inte såna där stora som finns överallt just nu utan en liten speciellt affär. Vet inte vad jag vill göra med mitt liv (arbetsliv) men söker jobb till höger o vänster nu) och hoppas på att få något över huvud taget…. man vet ju inte hur svårt de kan komma att bli, så jag hoppas på ett jag hörde rykten om i veckan….
  Spännande med lite utlottning… kommer definitivt finnas med i den tävlingen *ler* Har ju två prinsessor
  Trevlig helg!!

Lämna ett svar