Mellan hägg och syren

Underbar tid nu, eller hur? 😀 Härligt att få vara ledig och njuta.

Häggen har börjat blomma

Syrenen kommer snart att blomma -sååå underbart!

Förra våren jobbade jag…Det kan man inte tro att jag gör sånt som att jobba, men jag jobbade faktiskt. Ha ha ha. Heltid hela april och maj minsann. Hann ju inte mer än att sätta mej på kontorsstolen förrän jag var gravid igen…Vi kallar den för ”gravidstolen” som ingen vågar sätta sej på längre…eftersom vi var fyra i samma rum som blev gravida samma år. Hihi.

Gullvivor är en härlig färgklick

Jag bara älskar att traska omkring på gården och njuta av allt som växer och gror. Jag har tjatat om det förr, men det är verkligen någonting som är som terapi för själen. Att gå runt med kameran och bara SE och NJUTA av allt. Ta en sväng i skogen.

Hedemora hönsen älskar också att traska omkring

Hade det gått att leva på så hade både Jocke och jag gärna blivit bönder istället för att sitta framför en dator hela dagarna. Vi älskar livet hemma på gården så jag hade gärna blivit bonnmora på riktigt. Bara jag får komma ut och ta på mej high heels då och då! 😉

Betty gillar också att upptäcka allt på gården

Underbart att kunna hänga tvätten ute. Rabatten börjar ta sej.

Nu väntar vi på att värmen ska komma tillbaka så vi kan njuta fullt ut...Blev ju bortskämd med värmen i helgen ju. Brrr vad man frös när det endast var 8 grader i morse.

Jag börjar få LITE panik. Tyra, Meya och Jocke har haft feber och är fortfarande förkylda. Ikväll klagade Betty på att hon hade ont i örat, ville inte ha middag och somnade 18.30 i soffan, somnade dessutom om direkt i sin min säng.

Så vad har vi att vänta? Jo att Betty och jag också ska bli sjuka. Betty verkar ju vara på god väg. Kanske Linus och Gustav också?! Men de har inte varit hemma så mycket så de kanske klarar sej. (Betty kräktes ju på morgonen i torsdags, men hon var pigg efter det och ingen annan har mått dåligt, så det var inte magsjuk iaf, tack gode gud.)

Varför panik? Jo…det är ju på lördag som vi ska döpa Meya. JAG har inga kläder och Betty har inga kläder. Måste ju hinna shoppa…och det går ju inte med sjuka barn. Måste hinna handla, städa, planera för dukning för 24 personer. Måste hinna göra tre smörgåstårtor. Måste hinna beställa prinsesstårtor…Just det var det check på. Ska hämtas på lördag. Måste…ja vad var det mer för måsten!? Säkert nåt (en massa!?) jag glömt. 🙂 Måste planera! Måste sluta blogga. Måste gå ut i skogen snart… 😀

2 comments

  1. Monica says:

    Fina foton! Och hoppas ni blir friska alla! Fy vad många måsten, smörgåstårtor är rätt jobbiga att göra till många, ta en pastasallad istället, folk märker ändå inte vad de äter;-)). Lycka till med allt! Hoppas ni får en riktigt fin dopdag!

Lämna ett svar