ÅH! Ih oh JAAAAAAA!!!

Jag har fått en alldeles egen bebis, eller nä jag har fått en alldeles egen älskling som jag ska behandla som min bebis! Hahaha.

Min nya älskling heter NIKON D3100

Jag är så jäkla GLAD -så som jag har längtat. Nu blir det väl varken födelsedagspresent eller julklapp för mej -på två år! Hahaha. Men det är det värt.

Ni som tar många bilder och längtar efter en systemkamera förstår vad jag menar -ni andra tror väl bara att man är knäpp. 😀

Nu kommer ni att få stå ut med en massa testbilder på det ena och det andra på min blogg…hihi. Jag har redan tagit massor av bilder och fler behöver jag ta för att förstå hur den fungerar på bästa sätt. Men jag måste säga att den är väldigt lättanvänd och lätt att bära! Älskar den redan. Valde den bland många…och när även Hasse tyckte den var bra så var valet givet. Så duktig som han är på fotografering. 🙂

Vad har ni för kamera? Någon som har en likadan?

Nu osar det härligt från grillen där Jocke står. Jag har fixat sallad och hemmagjorda  klyftpotatisar som ligger och gottar sej i ugnen. UNDERBART väder vi har haft idag. Ungarna har sprungit i vattenspridaren. (Självklart fotade jag!) En massa MYS!

Skön lördag!

9 comments

 1. Emelie says:

  Jag har nyligen köpt en likadan, heeelt kanon! Jag valde och velade mellan några olika ett bra tag men det var många som sa att den var bäst! 🙂

 2. Mamma Russin says:

  hej vännen…

  ja detta som händer nu är inte ok, inte alls.. det är något man inte trodde skulle hända en själv..

  tittar in för att tacka dig för alla fina kommenterar och stöd.. <3

  Ps: jag har med en Nikon, D60.. 😉

  kramar

 3. Millan i skåne says:

  Vad kul att du har en ny kamera. Jag har en Canionn 500D som jag är supernöjd med. Min sambo köpte den till oss när On off gick i konkurs.

 4. Linda says:

  Grattis till ”bebisen”, lovar du inte kommer bli besviken.
  Det är en enorm skillnad att fota med en systemkamera även om man som mig oftast bara har den inställd på atomatisk. Önskar jag hade tid att lära mig den fullt ut men något år ska väl det bli av också hihi
  Jag har en canon eos 450d.
  Kramar

 5. Ansibecki says:

  Jag fick en exakt likadan när jag fyllde i juni i år. Jag önskade mig bidrag till den från alla och så fick jag lägga till lite själv. Jag är jättenöjd med den men jag har inte haft tiden att sätta mig in i de manuella funktionerna än. Men den funkar ju bra med auto också 🙂 Det ska dock bli kul att lära sig lite hur man kan ställa in så bilderna blir så som man vill ha dem. Jag såg i ett annat inlägg att du känner dig ful så jag måste ju också skriva att jag tycker verkligen inte det! Bilderna på dig och magen är jättefina 🙂

Lämna ett svar