Helt uppåt väggarna!

Tapeter tapeter tapeter. Det är ju sååå roligt att titta på alla tapeter som finns!!! Visste ganska snabbt vilka tapeter som jag ville ha i alla rum, det var bara till vårt sovrum som inget kändes riktigt bra och jag velade länge innan jag bestämde mej.

Jag har sprungit runt som en toka och fotat väggarna idag! 🙂 Tänkte visa er vilka väggbeklädnader vi har här hemma. Många bilder blir det så vi får ta en våning i taget. Visar övervåningen idag och undervåningen nästa gång.

Jamen då börjar vi.

Bettys rum

Bettys rum

Bettys rum

Bettys rum

På två väggar så har Betty söta kattungar Aristocats och de övriga en hel grå tapet. Tapeter från Midbec Babies@Home. Än så länge så står rummet tomt, men hon kommer nog att trivas bra här! 🙂
Linus rum

Linus rum

Linus rum

Linus rum

Linus valde tapeter från ECO Nordic City. Tonåringarna fick helt välja tapeter själva och grabbarna ville ha någonting som INTE liknade mammas gamla mögliga vita bonnstil! 😉  (deras vackra uttryck) med andra ord så svart och så mörkt som möjligt. Men jag tycker att både Linus och Gustav valde snygga tapeter, även fast det inte liknar min gamla (mögliga) stil… 🙂
Gustavs rum

Gustavs rum

Gustavs rum

Gustavs rum

Gustav valde tapeter från Duro och ville ha den randiga på två väggar. Enfärgat grå på övriga.
Förråd

Förråd

Här är förrådet som fortfarande saknar tapeter. Barnens sovrum och förrådet ligger bredvid varandra.
Rum utanför sovrummen

Rum utanför sovrummen

Rum utanför barnens sovrum.Vad kallas det? Hall….passage? jaja….ett rum som inte används för annat än förvaring  och genomgång är det i alla fall. 🙂  Randiga diskreta tapeter från ECO Nordic City.
Tapet i allrum

Tapet i allrum

Pärlspont och tapet i allrum

Pärlspont och tapet i allrum

Timmervägg och pärlspont i allrum

Timmervägg och pärlspont i allrum

Det lilla allrummet har tapeter från Laura Ashley, pärlspont och timmervägg! 🙂 En liten vägg tog vi fram timmerväggen på, en vägg tapetserade vi och övriga spikades det pärlspont på. Ett skönt vilsamt rum.
Väggar i badrum

Väggar i badrum

Badrum

Badrum

Väggar i badrummet. Vill ni se mer så titta i kategorin Badrum uppe. Vi valde att använda det underbara kaklet på golvet till en fondvägg vid badkaret. Sååå vackert, skimrar olika beroende på ljuset. Ser ibland brunt ut och ibland mer åt grå/silver.
Då är det bara ett rum kvar på övervåningen och det är vårt sovrum.
Tapet i vårt sovrum

Tapet i vårt sovrum

Sovrum

Sovrum

Tapet från Midbec. Velade länge innan jag tillslut valde denna. Men den är helt underbar så jag blev så nöjd. 🙂 Mönstret syns olika tydligt beroende på ljuset och den skimrar underbart pärlemoraktigt. Passar så bra!
SÅ! nu har ni fått komma hem till mej och kollat in väggarna! 🙂  Jag hoppas att jag kunde sprida lite inspiration. Nästa gång så ska jag visa nedervåningen och där finns: Liten tvättstuga, liten hall, litet badrum, stort kök och matrum och stort vardagsrum.
Välkommen åter! 🙂
/Helena

Jag har placerat min blogg i Sundsvallbloggkartan.se!

5 comments

 1. SIGNE says:

  Hej och tack för din kommentar hos mig! Kul att du tittade in! Men du..så fina tapeter!..gillar särskilt den rödvita toile de jouy-tapeten tillsammans med pärlsponten och timret! Jättesnyggt!
  Hit kommer jag igen! Kram 🙂

 2. Betty says:

  Hej =)

  Va fint ni bor!
  Bor själv nästan mitt i stan och längtan efter ”landet” är stor, vi kikar lite på hus då och då.
  Men så kommer vi ju till det där praktiska, med jobb osv.
  Aja, drömma kan man ju alltid 😉

  Vilket jättesött namn din dotter har fått =)
  Jag heter inte Betty på riktigt, jag heter igentligen Babette, men ville först vara lite ”anonym” när jag startade bloggen 😉

  Ha en underbar helg =)

 3. Rune says:

  Kul med lite inspiration och detaljer. Framför allt lysknapparna på bilden ”linas rum” ser ut som gamla bakelitknappar 🙂
  Tapeter är spännande och jag hittade precis en riktigt bra sajt som som jag gärna delar med mig av, den heter dinbyggare.se där finns massor av bra tips om hur man ska tapetsera på rätt sätt. Även om eran tapetsering ser klanderfri ut så kanske det finns andra som kan behöva lite hjälp på traven ;)Lägger med en liten länk: http://dinbyggare.se/gorsjalv.aspx#tapetsering

 4. Milli says:

  Hejsan!!

  jag har upptäckt att det där med tapeter är en enda stor djungel, man hittar lika mycket snyggt som fult och galet men det svåra är att hitta det som passar!! Jag tycker tapeten i ert sovrum från midbec såg så himla fin ut och undrar helt enkelt vad den heter!?

  Tack på förhand!
  Ha det bra!

 5. Martina says:

  Hej,

  jag googlade precis Nordic City tapeten ifrån Eco ..
  Jag är nämligen på jakt efter den, den har tyvärr utgått o går
  inte att få tag på i någon butik ..

  Så jag undrar om ni har nå spillbitar/rester kvar utav den??
  Köper den då utav Er 🙂

  Tack på förhand!

Lämna ett svar