Gårdsbutik och bebisar

I dag så åkte vi till en butik som inte alls ligger långt ifrån min syster Johannas hus. Timrå gårdsbutik. SÅ mycket fint där!!! ROLIGT att gå runt och titta på allt och jag kom faktiskt inte hem tomhänt. Har inte hunnit ta några bilder på mitt ”fynd”. Men det kommer. Var så säker. 😉

Ska jag berätta mer ingående om vårt besök? okej…

Vi ställer från oss våra bebisar som sitter i varsin bilstol och såklart tycker alla att de små kusinerna är så söta. 😀 Johanna och jag går runt och tittar. Betty tycker att det finns SÅ många roliga saker att leka med och vill plocka ner allt till golvet. När hennes mamma tycker att hon ska ställa tillbaka sakerna och bara titta så blir hon sur och vill bli buren. Jag bär och går runt och tittar…hon tröttnar och vill ta saker. Jag stoppar henne och hon blir sur. Jag kommer på att jag har en russinask i väskan och  hon blir glad. Ett tag.

Theodor gråter. Johanna märker att han har bajsat och oj…det var visst bajs genom hela bodyn. Johanna hittar en jättefin liten toalett att byta på, men den var visst lite för liten. Måste byta med dörren öppen och halva bebis och Johanna utanför. Men det funkar fint. Betty tycker att det är tråkigt och jag visar henne några fåglar och hon blir glad. Ett tag.

Tyra gråter. Får nappen. Jag har äntligen bestämt mej för vad jag ska köpa och ska betala. Frågar om det är okej att jag tar några bilder från den fina butiken till min blogg och visst är det det. Jag betalar och Tyra gråter. Vart är Betty nudå? Nej….ställ tillbaka. Bara titta. Nappen till Tyra. Just ja bilder. Tog snabbt 4 bilder. Dags att åka hem. Ammade i bilen. Hon var visst hungrig ändå! 😀

Det fanns SÅ mycket fint som jag ville köpa!!!

Betty, Tyra och jag har haft en heldag hos Johanna och Theodor idag. Mys! 🙂 Vår kära mor kom och lunchade med oss också. Det måste vi snart göra om Johanna! och jag åker gärna till den mysiga butiken igen, kanske utan barn!? 😉

”Hur ska vi stå så inte dubbelhakorna syns?” 😉 Systrar och nyblivna mammor. Kul att vara mammalediga samtidigt!

Suddig bild, men....se så sött -de håller ju varandra i handen!

Tyra är 14 veckor och Theodor är 7 veckor.

Nu måste jag strax lägga mej. I morgon är det en viktig dag. Första inskolningsdagen på förskolan för Betty!!! 🙂

9 comments

 1. Lisa says:

  Ohh, vad roligt att läsa din blogg… Jag har också fyra barn, två större pojkar och två småtjejjer, så jag känner igen mig i mycket du skriver, som tex viktnedgång (min minsta tjej är 6 månader nu) och att få åka till ICA utan barn, och jag har med precis kommit i mina ”tjockisbyxor” *fniss* :-)Ville bara säga att jag gillar din blogg och kikar in lite då och då. 🙂 Kram

 2. Hanna says:

  Hej Helena!
  Hahaha, vilken pärs… jag hade turen att åka dit utan barn, för några veckor sen. Men jag köpte faktiskt ingenting kom jag på nu… förutom fika 😀
  Jag blev nyfiken på vad du hittat 🙂

  Söta bilder på kusinerna!

  Ha d gott!
  Kram Hanna

 3. Erika says:

  ja det är verkligen skönt att hon trivs! hade inte känts lika bra tat ha henne där annars. men det är ju fest för henne 🙂 Får se hur det går med lille Ludwig som ska börja strax efter ettårs dagen, men det går nog säkert bra det med 😉

  Kul att ha någon att vara mammaledig med samtidigt 🙂

  kram kram!

 4. A House With A View says:

  Vilken härlig utflykt, haha! Oj vilken retro-känsla jag fick där, bajs genom bodyn 🙂 Det var ett tag sedan för egen del men det väckte en del minnen, hihi. Oj, vad lika ni är du och din syster – lika snygga ju!!

  Kraaamizen aka

 5. Helena says:

  Hej Lisa! Vad roligt att vi nästan är ”lika”!!! 😀 Jag blev ju nyfiken på din blogg också, men eftersom den var låst så svarar jag här ist. 🙂 TACK så mycket och välkommen åter! KRAM

 6. Lisa says:

  Hihi, ja den är ju det, för det är för familjen mest. Men jag har en liten nystartad ”bebis” också… Men givetvis får du gärna kika på båda. 🙂 Skicka din mail till min mail så fixar vi det. 🙂 overloadv70t@hotmail.com KRAM

Lämna ett svar