Storasyrran är på dagis……jag brukar alltid hänga med och lämna/hämta henne. Fröknarna där säger jämt att jag ser så gullig ut och ”är jag jämt sådär nöjd och snäll?!” Klart att jag är, men även solen har sina fläckar. 😉 Det ser så roligt ut med alla barn och leksaker. Idag skulle de visst få dansa runt en julgran och sjunga sånger. Men när mamma och jag kom hem så myste vi också och sjung sånger. Så det så.


Det var så kul när mamma sjung ”Lilla snigel” och puss-kittlade mej när hon sa ”annars tar jag DEJ”. Men sedan blev jag SÅ trött av all lek så nu sover jag i min spjälsäng.

Visst är jag en stor och duktig tjej som kan stå va? Mamma (och pappa) bara pussar på mej hela tiden och kallar mej för gullunge…ja jag är nog rätt söt och rätt snäll också för den delen! Vänta bara tills jag blir 15 år… då sjunger nog mamma och pappa ”Vart tog den söta lilla flickan vägen”.  😉

Pöss pöss från TYRA

This entry was posted in Barn and tagged .

8 comments

 1. Helena says:

  Tack Tyra för du förgyllde min dag med såå fina bilder nakna små fötter I love IT…hälsa Mamma och Pappa

 2. Jenny says:

  Hej Tyra!
  Du är allt en riktig liten gullunge du! Vad fint du står där i soffan och en sån himlans söt klänning du har på dig:)

  Hälsa mamma;)

  Kraam Jenny

Lämna ett svar