Dagens sötnosar

Hej på er!

212 (789x800)

Utekvällen i fredags gick bra. 🙂 Jocke och jag lämnade hemmet när vår sötnos Betty sov. Min syster Jenny med familj var barnvakt. Betty hade vaknat till 2 gånger, men somnat om. Om jag var orolig? Jo…det var jag. Allra första gången som vi hade barnvakt ju.

174 (800x600)177 (800x600)

178 (800x600)186 (800x600)

Men jag lämnade henne med min syster och det gjorde mej trygg. Men jag är betydligt mer ”hönsmamma” nu än när grabbarna var små, men jag var yngre då också. Kanske beror det på det? Jag var nog coolare då helt enkelt. Men mellan varven så kunde jag slappna av och ha riktigt kul. Dansade mej så svettig till 80 och 90-tals hit, så jag var tvungen att duscha när jag kom hem! 😀 La mej 3.30 och Betty vaknade 6…tjoho! Fast efter välling så somnade hon om till 8 iaf.

Snygg tapet mamma! Är det Laura Ashley?

Snygg tapet mamma! Är det Laura Ashley?

Men krogen? Nä det är inget för mej längre. Visserligen så är det roligt att träffa folk, surra och dansa Men det mesta kan man ju lika gärna göra hemma hos oss eller hos vänner. Oftast betydligt roligare så…Ja, jag är nog gammal! 😀 Men lyssna på live musik och gå på konserter är förstås alltid kul! Sista stora konserten var Iron Maiden och en grupp som jag verkligen vill se är Metallica…men den dagen kommer nog! 🙂

194 (600x800)195 (600x800)

Betty 10 månader i sitt rum.

Kattungarna har börjat bli lite mer nyfikna och busiga nu och de är ju SÅ söta. Det kommer att bli svårt att bara välja EN som ska få stanna hos oss. Våra 5 små sötnosar.

112 (800x600)132 (800x600)

136 (800x600)137 (800x600)

152 (800x600)116 (800x600)

TACK så mycket för att ni besöker min blogg och för allt gulligt ni skriver här och på min mail. Jag blir så glad ska ni veta! 🙂

KRAM

14 comments

 1. Kamomilla says:

  Oj oj oj såna sötisar!!! Både betty och kissorna!

  Ja, kroglivet är inget att sakna, man kan ha så mycket annat kul, precis som du säger. Allt har sin tid…

 2. Sofia says:

  Ja visst känns det att man börjar bli gammal, haha… Men kul att kvällen blev lyckad iaf!! Metallica ja, jag skulle allt ha följt med min man när han var på dom i somras, men det är ju bra att vara efterklok;-). Ha det bäst och tack för alltid så fina kommentarer hos mig! Kraam Sofia

 3. Mamma Russin says:

  hejgumman..:)

  haha, krogen ja.. jag har inte varit där än efter Stinas födsel och det lär nog dröja med för jag har inte det minsta suge efter en kväll bland massa fulla svettiga människor, hihi…

  så söt hon är lilla Betty… kan man få en visning av hennes rum?? 🙂
  kramrkam

 4. Grodmamman says:

  Riktiga sötingar du visar!
  Betty är ju jätte söt i sin lilla tofs och klänningen var ursöt!
  Kattungarna är i den där storleken när de är som sötast enligt mig!:)
  Kram

 5. Hanna says:

  Hej Helena!
  Jag läste om ditt hem i Aftonbladet… men glömde att kika in på din blogg då.
  Nu läste jag igen, om din blogg… i våning o villa 🙂
  Ni har ett superfint hem!! Jättefin blogg med!
  Och vilka sötnosar 😀

  Ha d gott!
  Kram Hanna

 6. Jenny says:

  Hej Helena!
  Betty o kattungarna är sötare än allt socker i världen ju:)
  Gillar Bettys coola tofs o den fina klänningen hon har på sig på bilderna!

  Kul att er utekväll blev lyckad!

  Ha en bra kommande vecka,

  Kramis Jenny

 7. Moster/syrra Jenny says:

  Jättefina bilder på söta Betty och på de söta små kattungarna oxå. 🙂

  Vilken fin klänning Betty har på sig.

  *Kram*

 8. Linda says:

  hej Helena….

  Vilka supersöta kattungar. Typiskt att jag är allergisk….. annars hade jag haft katt för länge sedan….. så söta och så små…..

  Betty är lika söt som vanligt, och jag läste just att hon lärt sig gå 10 steg….. duktig tjej!

  Jag tycker som dig, hemma är minst lika mysigt som krogen, bara man har trevligt sällskap, god mat och en å annan flaska vin….. lite singstar förgyller ju såklart livet också…. hihi, det var roligt!

  Kram L

 9. Therese says:

  Vilka sötnosar du visar….men lilla Betty vad ska det bli av henne! Såå söt! Ett riktigt charmtroll! Vilka superfina stolar du köpt från Mio…älskar deras serie från Åminne! du har ett superfint lantkök men det vet du väl redan…Fniss! Önskar dig en bra vecka! Kram Therese

 10. alegni says:

  jodå, allt har sin tid o det roliga med att gå på krogen har nog passerat sen länge för mig också. tur är väl det egentligen.
  i natt har jag sovit mellan 03 o 06.30… just nu är jag pigg, men det känns säkert helt annorlunda i eftermiddag.
  ha en bra start på den nya veckan!
  kram
  ingela

 11. Anna says:

  Hej Helena!
  Tänk att ha så många sötnosar hemma!!
  Betty är så härlig.Så fint kort på henne när hon ler 🙂
  Ja krogen har man tröttnat på.Det är alltid roligast på förfester.
  Ha en bra vecka!
  Kram till dig och Betty!

 12. Jenny says:

  Hej igen söta du!

  Tack för din gulliga kommentar hos mig!
  Blir själv så glad när du skriver hos mig, din blogg är en av mina favvisar ju;)

  Kraamis Jenny

 13. Fru Inredning says:

  Härligt att ni hade en trevlig utekväll:-) Jag är inte heller mycket för krogen längre. Förfesterna innan är ju alltid roligare. Sen när man kommer ut så försvinner alla ändå åt olika håll eller oxå så kan man knappt prata med varann för man inte hör vad folk säger. Näpp middagar och sitta och prata över ett glas vin eller två hemma hos nån är mycket roligare numera:-)

  Sötare än sötast är eran Betty ju. Och kattungarna likaså.
  ha en bra dag.
  Kram Kristina

Lämna ett svar