Dagens sötnos

Nu är det dags för dagens sötnos igen tycker jag. Dagens sötnos heter Tyra…

...och nu är det hennes tur att vara sjuk…ja så är det. Betty är helt feberfri, men det är inte förrän idag som Betty är riktigt pigg och glad. Tyra däremot fick feber igårkväll. Men hade ”bara” 38,6 i morse. Jag önskar att våra barn kunde få vara helt FRISKA snart. Väldigt snart. Stackars sötnos.

Tyra Emmy Linnea -vår lilla charmiga sötnos börjar närma sej 10 månader!

Coolsötingen har jeans och blus från H&M och skorna är av märket Puma.

Vetnivadjagtror!? Jag tror att högre makter ser till att jag ska vara ordentligt less på att vara hemma innan jag börjar jobba och det är därför de stackars barnen blir sjuka och jag ”låst” hemma….mmm ca 3 veckor kvar till jobbstart och det verkar funka det där med att vara less på att bara gå hemma… 🙂

KRAM

This entry was posted in Barn and tagged .

5 comments

 1. Sofia says:

  vilken riktig liten goooding hon är tyra!! så söt liten tjej! hoppas allt är bra med dig vännen:-) här är det huvudet upp och fötterna ner, hihi..

  ta hand om dig!

  kraaam s

 2. Ansibecki says:

  Tråkigt när de är sjuka. Mina var dåliga i över en vecka sammanlagt för ett tag sedan och det tyckte jag var drygt… Men som du skriver så kommer jobbet att kännas så mycket roligare! 😉 Hoppas du får några riktigt härliga dagar hemme innan allvaret börjar igen 🙂

 3. Klara och Juan says:

  Hej!

  Om du har frågor kring kost och träning under och efter graviditeten så fråga gärna oss. Eller läs inlägget om en fembarnsmamma som är personlig tränare med inriktning på mammor =)

  Ha de bra! ps. söt blogg!

 4. A House With A View says:

  Oj är det bara tre veckor kvar till du börjar jobba!! Förstår att det är drygt med sjukdomar och elände, det är ju tyvärr lätt hänt med små barn som smittar varandra, minns själv hur det var då jag hade mina äldsta barn i den åldern… Men vilken gullig tjej!! Superdupersöt 🙂

  Stoooor kraaaaaaaaaaaaaam aka

Lämna ett svar