Kuckelikuuu

Igår så gal tuppen (vi har ju 3 tuppar nu, ska uppdatera vad som händer där i hönshuset framöver) tydligen redan vid 3.30 för Betty vaknade pigg och glad och ville ner och se på Bolibompa och dricka välling…

Jag har aldrig någonsin -med något av mina barn- klivit upp vid den tiden. Det har alltid gått att få dom att somna om. Men icke denna gång. Betty var nästan feberfri och hade oootroligt mycket energi i kroppen efter att ha haft 40 graders feber i 4 dagar.

”Mamma, mamma, mamma, mammaaaaa gå neeeeej (gå ner)!

”Men Betty det är ju mitt i natten, titta vad mörkt det är, kom och kryp ner med mamma ist”

”Nä mamma, lampa!” sa min söta pigga dotter till sin inte lika söta och pigga mamma och tände sedan lampan så att det blev ljust och tydligen morgon. Jaha. Lika bra att kliva upp så att hon inte väcker lillasyster och pappa som snusade så gott.

3.50. Mamman gav vällingen till sin dotter, slog på Madicken och la sej tillrätta på soffan Zzzzzzzz. 😀 Säga vad man vill, men det är otroligt skönt att hon är på bättringsvägen iaf. Idag är hon feberfri, men fortfarande lite hängig med hosta.

Våra morgonpigga trollungar!!!

Vi besökte en bondgård igår som ligger här i trakten, så inte tösen (töserna) skulle bli alltför uttråkade av att bara gå hemma. Tittade på kossor och en tjur som vi besökte ute i hagen och en massa (60 st) högljudda stooora oxar som stod inne. TACK så mycket för rundvisningen Anki. Tyvärr hade jag inte kameran med mej (eller nu ljuger jag för det hade jag, men batteriet var dött). Fick bara några suddiga dåliga mobilbilder.


TACK så mycket för alla söta ”Betty krya på dej!” – hälsningar!

3 comments

Lämna ett svar