Cloettas nyheter & lite annat

Hej på er,

Hjälp vad mycket snö vi har fått nu! Hade ordentligt med blåst plus snö, så var lite oroliga att vi skulle bli strömlösa igen, men tack o lov så slapp vi det. Nu har vi vägarna skottade och visserligen både snöar och blåser det nu igen, men inte lika farligt som klass 2 varningen 🙂 och imorgon kan det bli en sån där perfekt vinterdag ni vet, med lagom med minusgrader, mycket snö och sol.

I samarbete med Cloetta.

Idag var vi och hämtade ut paketet från Cloetta med deras nyheter som vi får provsmaka för att jag är med i Cloettas bloggnätverk. Perfekt på en lördag. Gissa om barnen tycker att det är en bra grej? Hahaha. Jodå, deras mamma uppskattar det också.

En hel korg med nyheter från Cloetta

Betty 9 år, Meya 6 år, Tyra 7,5 år. Får vi öppna?

”ÅH jag vill ha den!”

POLLY ZOO. Föll alla i smaken. Förutom välkända Zoo-smaken, finns också smakerna banan och mjölkchoklad.

Cloettas smaskiga nyheter. I din butik från vecka 7.

Sportlunch Coconut God god chokladbar med smak av kokos! Limited edition under 2018

Malaco Savann och Malaco Smajlis Små roliga påsar som barnen älskade. Roligt med djur och figurer. Jag var dock inte riktigt lika road. 🙂

Läkerol Strawberry Lime Frisk och fräsch

Nutisal Dry Rosted Mix Thai Spice och American BBQ Älskar nötter och dessa gjorde mej inte besvikna. En inspirerad av Thailand (som barnen gillade mer faktiskt) och en inspo från amerikansk BBQ. Nutisals nötter torrostas över öppen eld och smaksätts med naturliga kryddor.

Nu har maken minsann kockat maten färdig så det är bara att sätta sej till dukat bord. Lyxigt! Vi blir 6 st till middag idag. Sedan är jag och döttrarna laddade för Mello 🙂 

Trevlig lördagskväll till er!

Lämna ett svar