Jag ska handla på Systembolaget varenda dag!!!

Hej på er! Har ni haft en bra helg? Gjort nåt skoj eller bara tagit det lugnt?

I lördags så tillbringade jag dagen med min vän och X-svägerska Jenny på stan. Mycket enkelt att shoppa och fika utan barn och barnvagnar… 😀 MYYYYSIGT hade vi det Jenny, nästa gång så fikar vi längre och shoppar kortare stund. 😉

Påsen full med smink, eller med 3 produkter iaf…Vad stora fötter jag ser ut att ha? Hahaha. Jag har 38 i mina converse, skulle visserligen passat bättre med 37,5. På bilden där jag tittar ner så ser ni verkligen att jag behöver färga håret, skall ske ikväll! En klippning måste snart bokas också.

Kaffe och en bit mörk choklad på Charm. Jenny ville inte vara med på bild. 🙂

Idag fick vi spontan-besök av syster Jenny och hennes 2 döttrar, kul ju! Medans hennes man och son åkte i slalombacken som inte ligger långt ifrån oss så gick vi en promenad i slaskvädret.

För att återkoppla till rubriken…hihi. Ja jag måste nog bli alkoholist eller nåt nu! 😉 Jag handlade nämligen vin på systemet i lördags och det var kanske var 3-4 år sedan som jag handlade sist. Vet ni vad? Jag fick visa mitt körkort! Fattar ni hur glad jag blev när han frågade!!? ”Leg? Jaha…jaja -JA det kan du få se!!!” 😀 Nu kanske den unga mannen behöver nya linser eller nåt, men det skiter jag i. Han gjorde hela min dag -jag fyller ju 40 år nästa år lixom! 😀

Puss & kram. Önskar er en toppenfin söndagskväll!

This entry was posted in Blandat.

6 comments

 1. Sofia says:

  hej snygging!! jag vill oxå ha ett par vita converse, måste inhandlas:-)

  och jag får oxå aaaalltid visa leg, vet inte om man ska skratta eller gråta, jag är ju 38 år:-))

  kraam s

 2. Susanne says:

  Vilken komplimang..:)
  Vilken snygging..!
  Det låter som ni haft en jättemyyysig dag:)

  Ha en fin kväll
  Kram Susanne

 3. CiliaH says:

  Det är underbart när man får visa leg 🙂

  Fin du är vännen, mysigt med lite egentid i stan. Det ska jag och min lillasyster ha på lördagoch som jag längtar 🙂

  KRAM

 4. Moster/syrra Jenny says:

  Härligt med slask/gegg promenad idag. 🙂

  Jag fick inte köpa två trisslotter för några veckor sen. Bara för att jag hade körkortet i bilen och inte kunde visa min ålder. Hon kunde inte säga hur gammal jag var. Men vaaa….skulle jag var 17 år??? Det kändes ju jävligt snopet då man inte ens fick köpa lotter då man blir 37 år snart.

  Jättefina bilder från drakborgen och på prinsessan. 🙂

  KRAM

 5. Linda says:

  Gud så underbart med egentid…å till råga på allt få tillbringa den med shopping och fika 🙂

  Fick en gång visa leg både på systemet och när jag skulle köpa snus….kan säga att det levde jag lääänge på 😉

  Hoppas du får en härlig start på den nya veckan!!

  Kram L

 6. Helena says:

  Jenny: Hahaha ja då såg du nog ut som sjutton!!! 😉 🙂 Otroligt vad de är hårda på reglerna ibland. Men jag har inget emot att de frågar och tror att jag är yngre. Fast trisslotter??? hehe
  Tack och puss & kram

Lämna ett svar