Besök från hufvudstaden väntas

Tänk att det är bara 3 veckor och en dag kvar och sedan kommer Aftonbladet hit för att fota…tror ni att jag börjar känna mej smått nervös och typ tycka att vad ska de hit att göra, jag har ändå inget fint att visa upp? Ah, så tänker jag hela tiden.

Och sedan är det ju sådär att man vill ju helst att allting ska vara klart!!! Vi har ju fortfarande kvar hallen/trappan och allrummet uppe. Samt lister här och där. Och lite målarjobb här och där. Men det får vara som det är, vi hinner inte göra allt nu ändå. Vi har börjat måla stallet också och dessutom är det ju ett stort roligt projekt som väntar oss nu; skrapa huset och måla! 🙂

Vårt sovrum, lantligt och romantiskt.

Vårt sovrum, lantligt och romantiskt.

Överkast från Ellos och sängkappa likaså.

Utsikt från vårt sovrum. Skog, åker och vårt stall som vi börjat måla.

Utsikt från vårt sovrum. Skog, åker och vårt stall som vi börjat måla.

Men lite småfix har jag räknat med att vi hinner med, lister som är kvar i vårt sovrum bland annat. Sedan vill jag måla möbler och dessutom inhandla 2 små bord på en stor loppis som jag ska till på söndag! (Håll tummarna att jag hittar något.) Sedan vill man ju självklart piffa lite extra…

greengategreengate2

Disktrasa från Rice och diskhandduk från Green Gate. Ska handduken få hänga vid diskhon eller vid spisen…hm…vad tycker ni? 🙂

greengatekokgreengatekok2

Inrednings-stylisten på Aftonbladet som ska hit heter Helena (sjukt snyggt namn måste jag säga) Aro och hon verkar vara jättegullig. Hon har lugnat ner mej med att säga att det är mycket sällan de har kommit hem till ett hem där allting har varit helt klart och perfekt och dessutom så fotas ju bara det som ser bra ut! Skönt! 🙂 Hoppas att de hittar nåt bara… hahaha

aumaison1aumaison2

Härlig kudde i Bettys rum från Au Maison.

Nä jag ska försöka att inte stressa upp mej allt för mycket. Här kommer två väldigt avkopplande bilder på vår underbara sötnos som jag älskar så mycket!!! Bilderna är inte från idag brrrrr, de är från i helgen som var från vår gård. Betty 7 månader.

betty-i-grasetbetty-i-graset2

Hoppas att ni har det bra! KRAMFollow Helenas Hem -Om livet på landet

12 comments

 1. Sofia says:

  Hej vännen! Jag fyy fasiken vilket väder vi har!! Usch usch! Men duuu har så fint hemma, så lantligt och vackert! Det kommer gå så bra när de kommer farandes frå Aftonbladet, tänk på att det är DOM som ska vara glada över att du öppnar upp ditt hem för dom, inte tvärtom;-) Även fast vi har två olika stilar på hus, så är ditt precis lika fint!! Jag har oxå en Green Gate-hannduk hängandes vid spisen, så jag tycke du ska ha den där, hihi. Betty är bedårande!:-) Må gott! Kram Sofia

 2. k says:

  Åh, grattis! Jag vet hur du känner dig! Vi hade ett fototeam här i mars och jag spände mig så!!! Vår gård är ju en byggplats ännu (garagebygge) och visst finns det andra ställen i huset man inte vill visa upp. jag var livrädd att solen skulle skina så att smutset på fönstren skulle synas… 😀 Men allt gick bra och det är spännande att se med vilken blick helt främmande människor ser på ens hem. jag tycker din handduk ska hänga vid diskhon, ser bra ut där!!!

  Lycka till, ta ett djupt andetag och stressa inte för mycket bara. allt går nog bra! 🙂
  kamomilla

 3. Jenny says:

  Hej Söta du!
  Tack för alla dina gulliga kommentarer hos mig, blir så glad!

  Angående besöket vet jag precis hur du känner, jag kände likadant innan Johanna o Mari skulle komma. Tyckte att allt kändes fel härhemma o så grämde jag mig över att hallen inte var färdig..osv osv..

  Du har ju ett ljuvligt hem och ett kök to die for;) så oroa dig inte Helena, det kommer gå jättebra! Se fram emot en jättebra inspirerande dag istället!

  Betty är sötare än socker på bilderna:)

  Ha en mysig kväll,
  kraamis Jenny

 4. Anna says:

  Hej Helena!
  Deart de kommer hitta fina objekt för fotograferingen.Du verkar ha ett underbart hem 🙂
  Så fint överkast och sängkappa!Ellos har mycket snyggt!
  Betty är en underbar liten tös!!Vilken solstråle!jag har inga barn men vill så gärna ha barn!!Hoppas på storken 🙂
  Hoppas du får en fin fredag!
  Kram Anna

 5. Lena says:

  Hej Helena!

  Men så kul med reportage. Det kommer bli såå bra! De fixar och trixar med bilderna så man blir förvånad när man ser dem och undrar om man är i sitt hem, 😉

  Er Betty är ju för söt, vilken solstråle!

  Handduken ska hänga vid diskhon, snyggast där tror jag. Vi har nog samma ho och kran ser det ut som!

  Ha en trevlig helg!

  Kram Lena

 6. Emma says:

  Hej Helena 🙂
  Så kul att du kikade in igen och att du gillar min blogg 🙂
  Så roligt för dig att att de ska göra ett repotage, jag förstår precis hur det känns när man tänker på allt som inte är klart och lister och sånt som man skjutit på framtiden, men jag tror inte att vi är ensamma om det iaf 🙂
  Ditt hem ser fantastiskt fint ut, älskar ert kök med de svarta detaljerna och porslinsho, oj vad jag mådde dåligt över att kompromissa bort den, men vad gör man inte för husfriden!

  Vi har målat vårat hus i nyans kiselgrått, det är en färg som vi köpt på flügger och den är härlig för den ser både beige och grå ut på samma gång och upplevs lite olika beroende på vädret.
  Hoppas att ni hittar en nyans som ni gillar 🙂
  Ha en härlig helg och all lycka med repotaget!
  Många kramar Emma

 7. Lotta says:

  Helena har varit hemma hos mig och hon är en mycket enkel och varm människa. De tar bilder där du tycker att det passar, men lite extra frukt och blommor brukar vara bra.
  Lycka till.
  Kram Lotta

 8. Sara says:

  Vilken sötnos hon är, Betty. Kul med hemmareportage, kommer säkert bli hur bra som helst, du har ju ett superfint hem! Jag tycker handduken passar bäst vid diskhon, känns som den mest naturliga platsen dessutom.

 9. Jenny says:

  Jag tycker oxå det blir finast att ha den vid diskhon. 🙂

  Jättefina bilder på mosters sötnos! 🙂
  Hoppas du hittade några fynd idag!

  Kram och hej!

 10. Therese - Lurans blogg says:

  Oj, oj vilka udnerbara bilder, ska inte kommentera alla, men ni har gjort och gör så fiiiin! Vilket drömhus! Och vilken söt liten Betty ni har, man smälter när man ser henne – vilken sommarlycka! Kram

Lämna ett svar