Måndag & en ny härlig vecka

Solen strålar från en klarblå himmel och hittar man ett ”läställe” så känns det riktigt varmt och mysigt. Verklighetens fakta säger att det är 12 grader i skuggan, men där behöver man ju inte vara. 🙂

Hej på er och TACK för alla supersöta kommentarer och ni ska veta att mitt modershjärta blir så stolt och glad över alla fina kommentarer om Betty.
Ni är ju så gulliga så jag skulle vilja ge er något gullighetspris! hihi En tävling borde jag förresten ha snart. Måste bara komma på nåt att lotta ut. Jag har förstås GreenGate papptallrikar från butik Syster Lycklig, kan det vara nåt?

Har vi gjort nån nytta i helgen då? Jodå, vi försäker få lite ordning på denna vildvuxna tomt och nu syns lite gräsmatta där det tidigare bara var brännnässlor och hallonsnår. Sambon har byggt en större fönsterbräda i sovrummet och satt golvlister. Fler bilder från vårt sovrum kommer också. Jag började måla på en skänk i går som jag inte riktigt vet vart jag ska ha ännu… Bilder kommer!

sjoborre2sjoborre

Sjöborre som mina söner hittade på Kreta.

På jätteloppisen som jag var på igår så hittade jag 2 små pelarbord, en 1800 tals pall och faktiskt lite nya grejer som de hade målat och satt rosentryck på. Bilder på det kommer också. Många bilder blire… 😀

Vet ni!!! I fredags så fick Betty 2 små kusiner. En liten tjej och en liten kille. Åh så roligt det ska bli att träffa småttningarna och såklart storebror Elvis. Lite trist att de bor i Uppsala och inte i närheten. Stort GRATTIS till Martin och Johanna!!!

Måndag och jag måste lämna viktrapport. Jag trodde nästan att det skulle bli ett + denna vecka för jag har varit en liten synderska. Men…

Resultat: -0,2 kg  Alltid nåt!!! 🙂

-2,4 kg på 3 veckor. Ja det får jag vara nöjd med.

Nu är det snart dags för lunch för Betty och sedan ska jag ta kaffe och gå ut och sätta mej och njuta av solen på mitt läställe! 🙂

KRAM

This entry was posted in Blandat.

One comment

  1. CiliaH says:

    2,4 kg på tre veckor! Shit vad duktig du är:)
    Alltid lika mysigt att komma hit och titta på härliga bilder.

    Kram

Lämna ett svar