Bebis på ö?

Ingen bebis. 🙁
Nä hörni…nu börjar jag bli ordentligt less på detta. Antingen kan väl förlossningen starta riktigt eller så inget alls, vad är det för mening med det här små-töntandet??? Hela jag känner mej bara deppig!!! 🙁 Det har aldrig ens varit dags att ringa in till förlossningen.

Stort tack till er alla söta som skriver lycka till och att ni håller tummarna. Jag blir så glad av det. Pussungar!!!

Om vi tar detta från början…
Sedan jag skrev inlägget igår så hade jag värkar hela tiden, men ibland så sällan som 30 minuter. Tjejerna åkte Jocke ned med till farmor och farfar, jag kände mej ändå ganska säker på att vi nog skulle få åka in mot kvällen. Vi missade t o m vår MVC tid, men BM ringde och vi fick en ny dagen efter. 🙂

Men när vi la oss så var status detsamma och jag fick sova oavbrutet 3-6.30. Då tog värkarna om igen och de gjorde lite ondare och kom med 7 minuter. Jag väckte tillslut Jocke och sa att det är nog bäst att vi äter frukost, nu kommer det lite starkare.
Vad händer? Jo… Det försvinner helt! Nästan iaf, fick några väldigt enkla sammandragningar bara. Både Jocke och jag blev så besvikna, vi hade ju sett fram emot att träffa vår lilla bebistjej ju!!!

MVC 10:45
Bebisens hjärta slog så fint. Hon låg ännu längre ner nu än sist, men ej fixerad. Sf: 36
BM gissade på att hon väger 3,5 kg och det är vad Jocke tror också. Jag gissar på 3,7 kg 🙂
Jag frågade om hon inte kunde undersöka om jag var öppen nåt och om jag börjat ”mjukna”, det kunde hon.
Livmodertappen var i rätt position och uppmjukad, men inte helt utplånad (jag hoppas jag pratar i rätt termer nu). Jag var öppen 1,5-2 cm (2 fingrar) och BM sa att hon kände ett mjukt litet huvud. Va? Kan man det nu redan? Häftigt! 😀
Mitt blodtryck var dock lite högt, vilket det aldrig har varit under denna graviditet. Men det kan det vara i samband med värkar osv.

Efter MVC så gick vi en sväng på Ica och jag plockade ihop en sallad. Mådde inte bra, kände mej bakis utan att haft en rolig fylla! Hehe.
När vi kom hem och salladen var uppäten så lydde jag rådet från BM; Tog 2 Alvedon och gick och la mej.
Jocke for ner till sina föräldrar där våra döttrar var, han skulle ändå hjälpa dom med nåt dataproblem, eller vad han sa. Lyssnade nog inte riktigt. 😉
Jag fick inga värkar och sov i 3 timmar, riktigt skönt.

Nu har vi tjejerna hemma igen och jag känner inga värkar. Bara lite molnande och små sammandragningar.
Lär inte bli någon bebis idag heller och kanske aldrig? 🙂 känns så just nu. BM trodde inte att det var långt bort nu, eftersom det hade startat upp. Men samtidigt så sa hon ju att det KAN ju ta några dgr också.

Nä nu ska jag plocka upp lite små bebiskläder ur bb väskan och bara klämma på och längta.
Kram på er från en trött och besviken blivande 5-barnsmorsa

1 dag kvar till BF

20111229-172445.jpg

7 comments

 1. Marie says:

  Hon kommer när som helst… längta är mysigt men jag förstår vad ni menar. Klart ni vill träffa henne…

  Lycka till, tänker på er!
  kram Marie

 2. Ansibecki says:

  Åh, stackars. Minns hur jobbiga de två veckorna med övertid var innan sonen tittade ut. Och har det väl satt igång lite vill man ju bara ha det överstökat. Än en gång: Lycka till 🙂

 3. Katarina says:

  Jag har också fem barn och ingen förlossning har varit den andra lik. Tydligen är det väldigt vanligt att värkarna kommer lite hur som helst när man har fött så många barn, men ut kommer dom förr eller senare så misströsra inte. 🙂

 4. CiliaH says:

  Oh, vad jag känner igen det! Så förtvivlad jag var varje dag jag gick över tiden med M. Försök tänka positivt, hon är snart hos er även om det är drygt just nu.
  Kram

Lämna ett svar