God morgon fredag och BF dagen!

Ja idag är faktiskt BF dagen här. Dagen vi har längtar efter så länge, äntligen ska vi snart få träffa vår bebis och jag ska ”slippa” vara gravid. 😀

Igår innan jag la mej så tog jag ett bad och innan jag klev upp så höjde jag radion när Rockklassiker spelade Guns N’ Roses Sweet Child Of Mine! Sjung högt med som en hyllning till bebisen i magen. Hihi.
Döttrarna? De sov hos farmor och farfar igen. Jocke åkte ner med tjejerna (som tyckte det skulle bli kul att sova där igen) lagom till läggdags, kusinerna från Uppsala är där nu också, så de lär väl inte vilja åka hem idag!

Om jag känner nåt? Jorå, det kommer ju ondare värkar då och då som verkligen drar neråt och som får mej att tro att jag måste bajsa hela tiden. 🙂 Men sedan avtar det och jag har endast mina vanliga sammandragningar. Så jag kan ju inte säga varken bu eller bä. Absolut inget att åka in för iaf. Bebisen är verkligen aktiv och rör sej väldigt ofta (och ont) i magen. Skönt att veta att hon är pigg iaf.
Vi skulle kunna få en bebis idag, men det är inget som jag tror. Det lutar åt att jag ska gå ÖVER tiden, denna femte gång. Många säger ”vad bra! Då slipper hon födas i dec” men ärligt talat så skiter jag i det. Både Jocke och jag är födda i december och visst var det jobbigt i tonåren några år, men nu är det perfekt att fylla år sent! 😉

I natt sov jag 01.30 – 03.00 kunde sedan inte somna om, så tillslut tog jag fram tfn och läste förlossningsberättelser. Vilket jag har varit helt besatt av senaste veckorna. Har läst mina egna om och om igen också. 🙂 vid 5 så tog jag täcket med mej och gick ner till soffan och slökollade på tv samtidigt som jag surfade på tfn. Ja och ÅT! Gud vad gott det var med smörgåsar och äppeljuice!
Tänkte att Jocke skulle få sova tills han vaknade själv. Det behöver han.

På KappAhl hittade jag de här söta kläderna till bebis:

20111230-071252.jpg

20111230-071340.jpg

20111230-071411.jpg

Bebis önskar sej det i födelsedagspresent! 😀

OM det händer nåt på bebisfronten så hörs vi idag igen. Annars får jag önska er en underbar 30 december, fredag hörni och nyårsafton i morgon! 🙂 Kram på er alla goa! Från en trött blivande mamma som försöker hålla modet uppe

15 comments

 1. Katarina says:

  Ha,ha! Jag känner igen det där. När jag väntade 5:an var jag besatt av att titta på ”förlossningskliniken” och maken kunde inte förstå varför jag ville titta på när andra plågades eftersom jag snart skulle gå igenom det själv.
  Jag tror att ni kommer att få länets förstfödda bebis och få vara med på nyheterna. 😉
  Lycka till!

 2. Jenny says:

  Snaart Bebbetime!! Hoppas han eller hon kommer ut innan nyår är slut:) (eller först på det nya året kanske är roligare..:))

  Rockklassiker är min favvokanal, lyssnar varje dag!

  Ha ett riktigt Gott Nytt År hela familjen!

  Kraam Jenny

 3. Made by Ina says:

  Gud så spännande jag håller alla tummarna!
  Vilka underbara små kläder du hittat, jag blev helt såld på den vita dressen, måste ha!!!
  Kram Marina

 4. Linda says:

  Jobbigt att bara gå och vänta med värkar, hoppas nu att det snart drar igång på riktigt så ni får träffa er lilla bebba:)
  Kramar

 5. jessica a says:

  Spännande att läsa om gårdagen och att du har gått så länge med värkar, det är väl det som är lite häftigt – att alla förlossningar är så olika och att man inte kan veta.

 6. Ulli says:

  Hej vännen! Jag håller koll på dig här och varje gång det kommer ett sms så blir jag lika besviken när det inte är från dig. Jag hoppas hon kommer snart, december eller januari spelar ingen som helst roll, dem är lika efterlängtade och älskad ändå. Hon kommer nog som en nyårsraket . Hälsa Jocke och barnen. Många kramar Ulli

 7. Helena says:

  Ulrika: hej på dej sötis! Lovar att skicka mess så fort hon behagar titta ut! 🙂 nu är det 20-30 mellan värkarna. Ofta va? 😉 Men de avtar nog snart, eller så inte eftersom tjejerna ska sova hemma. 🙂
  Hoppas att allt är bra med er! Hälsa du också. Puss och kram

 8. Sari says:

  4 januari är mitt tips/gissning! Hoppas ni får en trevlig nyårshelg och nu kan bebben lika gärna vänta till 2012… eller inte, nu är det ju superspännande!!!! Lyckokramar!!!

 9. Ida says:

  trodde hon var ute nu men det verkar inte så… 🙁 Men den som väntar på ngt gott 🙂 Kanske blir årets första bebbe 😀 Kram och lycka till nu! O gott nytt år!

Lämna ett svar