Bebis på g?

20111228-144624.jpg

Hej på er!
Strömmen kom tillbaka i går kväll -så skönt!

Bebis?
I natt så sov jag kanske 30 minuter… Hade småvärkar och en livlig bebis som höll mej vaken. Klockan 4 nån gång så gav jag upp och gick ner till soffan och läste ut Camilla Läckbergs Änglamakerskan (bra bok). Jag hade småvärkar då och då, men främst en bebis som verkligen var livlig (läs försökte krafsa sej ut) !!! 🙂

20111228-144723.jpg
Vid 11 så gick jag upp och la mej (somnade direkt) och sov till 13.30. Vad jag kan minnas så hade jag endast 2 (för)värkar under 2,5 timme. Nu sedan dess så fortsätter det komma då och då, men inte starka och de är oregelbundna. MEN grejen är ju att jag har så svårt att känna skillnad på förvärkar och riktiga värkar. För mej är de oregelbundna fram till kanske 1 timme innan bebisen är född… Och oftast inte så starka heller förrän 1-2 timmar innan.
Så…det KAN vara på gång nu, men det kan också vara vanliga förvärkar. Det lär märkas… 😀
Längtar efter bebis och ser fram emot förlossningen -trots smärtan.

Skönt att Jocke är ledig iaf.

20111228-144941.jpg

18 comments

 1. Moster/syster Johanna says:

  Vad säger du människa! Ska jag få snucka bäbis i morgon på min lediga dag? 😀
  Lycka till!!!!!!!!!!!

 2. Jenny Moster/Syrra says:

  Iiiiiiii, då kanske vi får planera om morgondagen med Drakborgen och åka och snusa på en nyfödding istället då? 😀 Eller på fredag…eller så dröjer det ändå några dagar till. 🙂 Spännande! 🙂

  *KRAM*

 3. Ulli says:

  Åhhh äntligen. Lippen kanske får rätt ändå. Jag hoppas att det kommer ett underverk snart. Många kramar Ululi

 4. A House With A View says:

  Åååh vad spännande!!!! Vilken livlig liten krabat som håller dig vaken!!! Det låter kanon = bebis mår perfekt 🙂 Förstår att du börjar längta till förlossningen nu! Och hur illa det än gör att föda så blir ju resultatet så gott 🙂 Och vid det här laget är du ju en proffsföderska som vet exakt hur allt går till eller hur, även om såklart varje förlossning inte helt är den andra lik!

  Stöööööörsta kraaaamen aka

 5. Terese says:

  Åh jag håller tummarna! Min natt såg ungefär lika ut :/ Men jag har slutat hoppas 😉 På måndag ska jag in på induktionsbedömmning. Hoppas på att dom startar då! Vi kanske möts på bb 😀

 6. Ansibecki says:

  Då håller jag tummarna för att bebisen tittar ut snarast då! Vilka mysiga kort på dig tagna uppifrån! Och magen som sticker ut 🙂 Lycka till och ha en riktigt god fortsättning!

Lämna ett svar