Nä men dårå lixom…


…jag fortsätter med samma tema på inläggen. Har inget annat vettigt att blogga om. Det är ju så härligt med soliga dagar fulla med bad och lek. 😀

Hela eftermiddagen och kvällen denna dag så har vi umgåtts med syster Jenny och mina systerdöttrar Julia och Nelly.

Här kommer badtjejerna. Helena, Betty & Tyra. Åsså lilla pyret i magen förstås.

Vi tog en promenad till ett havsbad i närheten där vi bor. Bergafjärden. Badade och åt sedan middag där på restaurangen. Njöt av den underbara kvällssolen.

Jorå även mamma Helena badade. Klänningen åkte av strax efter denna bild togs. 😀

GLASS! Julia ser lite ledsen ut över att hennes glass redan är slut... 🙂

Tyra odlade sandskägg. Härlig bild va? Hahaha hon ser ju inte klok ut sötungen!

Även Betty odlade sand. Här flyyyger hon upp i himmelen. 🙂

Mamman och pappan låg bara på filten och myste! Nä nä glöm det, när ska man hinna det?! 😀

Julia blickar ut över havet och tänker på...sin stora kärlek kanske? Men nääää tro inte att hon vill ha nån pojkvän, BLÄ! Då skulle hon hellre dejta en orm. Jojo så tycker hon nu när hon är på sitt 10:e år..vänta bara. Hihi!

Det var inte bara Tyra och Jocke som tyckte det var gott med middag.

Promenad hemåt igen. Jag är förresten i vecka 19 nu. Snart halvvägs. YES!

Betty (2 år och 9 mån) och Nelly (4år och 2 mån) GICK hela vägen hem med glatt humör (ca 2,5 km) även fast klockan var runt 20 och de borde ha varit trötta av allt bus. Betty sov dessutom inget idag. Tyra somnade i vagnen när vi gick hem och det var bara att lyfta över henne till sängen hemma. JAG var däremot grinigare. Fick otroligt ont i svanken med strålande smärtor ner över rumpan som gjorde att jag inte alls kunde gå fort. Ja precis -foglossning redan. Jippie! Så går det när man tar långa promenader och busar med barnen i vattnet. Men än så länge kan jag gå iaf. Jippie.

Om man skiter i mina krämpor så har dagen varit underbar. Mer sånt! 🙂

9 comments

 1. Isabelle says:

  Sv: Ja, spännande va! Vi kom en bra bit idag och hoppas på att bli klara imorgon. Ännu måste vi lägga sand mellan plattorna och sätta trappan på plats igen 🙂 Jag tror också att det kommer att bli superfint! Tyvärr fick vi ingen riktig ”före”-bild 🙁

  Kram!

 2. Lillasyster Johanna says:

  Vilken stor mage du har fått! Neeeej, jag menar inte att du är tjock!!! Men magen ser så rund och go ut nu!!! JÄTTEFIN MAGE!!! Skönt med halvvägs om 1 v.

  Gud, vilken härlig dag ni har haft. Perfekt avslut med en hamburgetallrik. Yummy!

  Vi har plockat kantareller, hjorton och blåbär i Huljen. Sen surströmming/sill i stugan med Henkes morbror, hans fru och Alf. Sen lite kortspel. Theodor somnade i bilen hem 20:00 och gick oxå att flytta över till sängen när vi kommit hem. 🙂

  Om drygt en vecka börjar jag jobba igen och Henke tar vid här hemma. Scary!
  Kramis!

 3. Helena says:

  Hej lilla Johanna! Vad faan säger du, är jag tjock!?!!! Hahaha. Ja magen är vuxit ordentligt. Tack så mycket, vad gullig du är. Mmmm otroligt skönt med halvvägs snart. Fast nu längtar jag bara till RUL på måndag!!! (och tjock är jag faktiskt också…låren går ihop nu)

  Ja det var en härlig dag. GOD amerikansk hamburgetallrik! Barnen åt våfflor och Jenny kycklingspett. Mmmm. Ni skulle ha varit med ni också. Jenny och vi ska ev. dit på fre igen (om det inte blir birsta för oss) du kanske ska hänga med då?

  Ni har ju också haft en härlig dag. Jag skulle aldrig få med Jocke ut och plocka bär/svamp. Han påstår att han hatar det! 🙂

  Ja jag hörde ju av Jenny att det är dags för dej snart! 🙁 Läskigt ju. Fast det kommer ju att gå bättre än du kan tro. Ju.
  KRAAAM

 4. Mamma Russin says:

  hej hopp..

  yes halvvägs gillar vi.. jag är då en vecka efter dig men men, snart halvvägs för min del då..
  OCH det är jag som är HELT förvirrad, haha.. vi ska på RUL den 8 om en vecka inte på måndag som jag snurrat till det med, hahaha..

  Du Betty är en kopia av dig, oj så lik ni är.. 🙂

  kramkram nu ska vi fortsätta försöka få upp lite flera kräftor.. 😉

 5. Lillasyster Johanna says:

  Hahaha, det spelar ju ingen roll hur tjock du blir under graviditeterna. Du är ju BÄST på att tappa alla kilon igen! Vet inte vad du har fått för jävlar-anamma-gener?!?! Ge lite såna till mig, för jag slarvar för mycket!

  Det kommer gå bra för Henke och Theodor, men inte för mig. Kommer saaaaaaknaaaaa bääääbiiiis! Min! Bara min! Mammas!

 6. Helena says:

  Johanna: Tack gullet! 🙂 Men…det funkade ju inte efter Tyra… 🙁 Jag blev ju kvar på 62 kg, gick inte ner mer. Hann inte innan nästa graviditet iaf. 😀

  Ja det är jobbigt att vara ifrån sin bäääbis ju! Men det kommer att gå skitbra. Så det så. Sedan ska du ju vara ledig igen och ta hand om mej….ja eller min nyfödda bebis + Theodor menar jag. Hehe.

Lämna ett svar