Ängsblommor, gröna möbler & vitmålad timmervägg

Hej på er! Har ni det bra? Långt kvar till ledighet, eller är ni lediga redan? Vi har det jättebra, så skönt att vara lediga tillsammans. MEN vädret är riktigt dåligt. Kallt och regnigt. Jag hade gärna vant mej vid solen och värmen som var i helgen…

Igår så åkte jag och döttrarna till mammalediga kollegor. Tack för god mat och fika Ulrica. Så kul att träffas och surra med er alla!!!

Idag så fick vi besök av Erica och hennes döttrar Nea 2 år och Lykke 1 år. Det passar perfekt för jag kan surra med Erica medans Nea leker med Betty och Lykke med Tyra! Nja…nästan iaf, alla småbarnsföräldrar vet ju att man inte sitter still direkt långa stunder. 😀


Jag har varit riktigt dålig på att ta bilder så jag bjuder på blombilder hemifrån istället. Jag tycker att det är så fint att bara plocka in ängsblommor och ha i en vas.

Imorgon så har Betty lite inskolning på stora avdelningen på dagis. Hon ska vara där hela dagen (5 timmar). Så spännande ju!

Jocke har börjat skrapa på det sista som är kvar på fasaden. Han har som mål att hinna klar med skrapning, snickring och målning innan midsommar. Men…då får han nog speeda på! 😉

Sedan är jag ledsen att jag började surra om ”beslutet” som Jocke och jag har tagit. Jag trodde att jag kunde berätta för er lite snabbare än vad det blev. Ville ju det! Sorry! Men nu är det inte alls långt borta innan jag kan avslöja. Bara nån/några dagar bort.

KRAM

7 comments

 1. Eija says:

  Vilken söt barnhörna! Den gröna färgen är så fin…är nog lite insnöad på grönt för tillfället. Grönt är skönt!
  Jo, vi har hittat äggatjuven, den svarta jättebebisen är det såklart, tar varje tillfälle till att sno ägg. Måste ha hänt medan jag fyllde på vattenhinken! Det är vår hund Eva såklart! Står i rasbeskrivningen också att de tjuvar mat skamlöst! Ha det gott,
  Eija

 2. Josefin says:

  Ja nu kunde sommarvärmen få återvända.. snart snart så fort jag klämt ut ungen hihi. Annars tycker ju jag att det är rätt behagligt ute nu. Men sommaren är ju så kort annars så jag hoppas vi får en fin och varm sommar.

  Kram

 3. A House With A View says:

  Jättefin bild ifrån huset och håller med, det är vackert med sommarens blommor i vas!! Jag har tre veckor kvar på min semester, eller rättare sagt två veckor och två dagar, hihi. Läääängtar massor!!

  Vad spännande om ditt och Jockes beslut, har inte hängt med i svängarna så jag förstår inte riktigt, men ser fram emot att få veta såklart 🙂

  Stoooooooooooooor kraaaaaaaaaaaaam aka

 4. Grodmamman says:

  Önskade att jag hade en yngre dotter när jag såg KappAhls vintage-serie! Hittade dock en klänning till mig själv som jag köpte direkt!:)
  Härliga dagar ni verkar ha nu! Önskar att jag också var ledig. Maken börjar sin semester på måndag, men jag jobbar två veckor till.
  Vi har inga direkta projekt för sommaren och det känns riktigt skönt efter att ha haft stora projekt två år i rad.
  Ha en skön sommar!
  Kram

 5. Isabelle Nylander says:

  Hej.
  Jag undrar om ni har behandlat de omålade timmerväggarna och i så fall med vad. Undrar också vilken sorts färg ni har använt till de vita timmerväggarna.
  Mvh
  Isabelle

Lämna ett svar