Äntligen är vårt sovrum svalt!

Min älskade Mailegkanin sitter i Tyras korg.

Ja jag erkänner. Jag tycker att det är skönt att det är svalare ute OCH inne…t o m skönt att det regnar idag! 🙂

Jag älskar verkligen vårt sovrum! Men när det har varit som varmast ute och vi har legat 4 stycken i sängen då har jag önskat att jag var någon annanstans! Ensam i någon igloo kanske? 😀

Underbara sommarblommor och min älsklingssten på Hemnes sängbord.

Som ni vet så är jag ju barnsligt förtjust i gamla saker. Knoppbräda, fönster, tvättkorg samt örngott.

ROLIGT att jag har inspirerat några av er att börja träna med plankan och gå ner några kilon. 😀 Jag kommer självklart uppdatera hur det går för mej. Jag kör på varje dag, även om det faktiskt är tråkigt så tar det ju inte så lång tid. Vi får peppa varandra. 🙂 Denna vecka tappade jag 1 kg, så nu är det ”bara” 9 kvar av 24! Tjoho! Fast alla som har försökt gå ner i vikt vet ju att ibland kommer man till en platå där vikten står still och ibland går man t o m upp något kg. För att sedan rasa! 🙂 Det gäller att tjura på och inte ge upp. KRAM på er!

Före och efter bilder på sovrummet hittar ni HÄR!

6 comments

 1. monica says:

  virkelig et nydelig, romantisk og svalt soverom, her kunne jeg ha trives. Likte innlegget om planken under he rog jeg skal jammen meg begynne med det selv for å få stramme opp litt, vet den er god for vi har gjort den mye på trening og gu hvor tungt det er. Ønsker deg en riktig fin kommende uke. Klem Monica

 2. Min plats i solen says:

  Hej Helena!

  Jag håller med dig. Jag tycker också att det är skönare i sovrummet när det blir lite svalare. När lakan inte längre klibbar fast och man vänder och vrider sig hela natten och har svårt att sova. Och det är härligt att öppna fönstret och faktiskt känna en sval vind istället för enorm hetta. 😉

  Fint sovrum ni har. Ljust och fint! 🙂

  Kram Lotta

Lämna ett svar