33 år idag!

Oj vad jag har varit dålig på att uppdatera här ser jag. Det har verkligen varit fullt upp i helgen. Fullt upp med småbarnsbestyr och skjutsa tonåringar hit och dit, lek i snön, ja alla vanliga vardagsbestyr. I lördags så var på bjudna på middag hemma hos kära vännerna Erica och Kjetil, en riktigt mysig lördagskväll -även fast jag var den enda som inte drack vin. 😉 I går så var vi på glögg hemma hos Jockes föräldrar. Eller som dom sa ”kom på lite glögg”. Men i själva verkat var det förutom glögg och pepparkakor med goda ostar och röror även uppdukat med julskinka, paj och efterrättsmums. Dessutom var fler grannar inbjudna (vi är nästan grannar med Jockes föräldrar kan man säga…)  Kul och gott! 🙂

TACK TACK TACK för allt stöd som ni lämnar när jag har tappat vikt -ni är helt underbara och det är så kul att läsa era kommentarer. Men själv har jag inte hunnit med att vara runt till er… 🙁 Men jag hoppas verkligen hinna med det under dagen. Dagen ja…I dag fyller ju min ÄLSKLING år!!! Stort Grattis. Tänk att jag älskar den mannen så otroligt mycket. PUSS på dej!

För 3 år sedan så firade vi hans 30-årsdag i Rom. Dit MÅSTE vi bara åka igen Jocke. Utan barn. Någon gång… 😉

Fontana di Trevi (där Anita Ekberg badade)

Snygga skor (!?) och bilar fanns det också i Rom! 🙂

This entry was posted in Blandat.

5 comments

 1. Jenny says:

  Hej Helena!
  Det låter som ni haft en jättemysig helg med nära och kära!

  Stort grattis till din snygging ”Agent Mulder”, hoppas han får en toppenfödelsedag!

  Kraam Jenny

 2. alegni says:

  stort grattis till er båda – till dig p.g.a. viktminskningen (du är otroligt duktig, och skitsnygg!!) och till jocke på födelsedagen!
  kram
  ingela

Lämna ett svar