Lucia, förkylning och aftonbladet på besök


En gammal spark sprider julstämning ute på gården och kransen som jag hade inne har fått komma ut så att inte allt barr ska vara borta till julafton... 🙂

Tjejerna och jag har varit risiga. Förkylda hostiga och snoriga. Men nu mår vi mycket bättre igen. Skönt. Men Betty fick vara ledig från dagis idag också.

Betty har inte varit på förskolan på 3 veckor, men i morgon så är det Lucia och då ska hon vara med. Men eftersom hon är ett ”15-timmarsbarn” så ska hon inte stanna kvar efter det. Meeeen förstår ni vad mysigt jag tycker att det är med lucia på dagis? 😀 Åhhh det var ju så länge sedan mina grabbar var med och nu har jag ju en liten lucia ist för tomte -ska bli så roligt. De ska vara utomhus så vi får hoppas att det inte blir för kallt för då ställer de in helt.

Mycket skoj på gång nu innan jul.


På lördag så är jag bjuden hem till en kollega på middag. Hon har bjudit ihop alla de närmaste kollegorna. Ska bli skitkul att träffas. Av 6 tjejer så har ju 4 fått barn detta år!!! Alla 4 har fått döttrar. Senaste föddes bara för en vecka sedan. STORT grattis till tredje dottern sötaste Ulrica!!! På söndag så fyller jag år igen. Tänka sej.


På onsdag så kommer AFTONBLADET hit på besök igen. De var ju här sommaren 2009 och gjorde ett jättefint reportage så nu när Helena Aro hörde av sej igen så kunde jag inte tacka nej. Nu ska det bli ett julreportage. Inte för att jag trodde att ni gissade på ett sommarreportage… men man kan aldrig vara för tydlig. 😉 Roligt ska det bli i alla fall. Sedan är det väldigt bra att fotografer hälsar på så att man blir tvungen att storstäda! Hihi. OCH det ju snart dags för julfesten också och jag har inte fått min klänning ännu…dags för paaanik snart?! Ih!  😀

Jocke tackar och bockar för grattishälsningar.

5 comments

 1. Jenny says:

  Hej Vännen!
  Vilken charmig gammal spark!

  Attans vad spännande med ett reportage till, och ett juligt sådant, mysigt! Kommer det i tryck redan i år eller blir det till nästa jul? Jag har kvar förra tidningen ni var med i:)

  Hoppas din klänning kommer i tid till festen! Du får visa oss på bloggen hur du ser ut i den sen:)

  Hoppas det inte blir för kallt så Bettys Luciafirande blir av! Förra året var jag med syrran o kollade in Veras uppträdande, en riktig höjdare:)

  Kraam Jenny

 2. Erika- mamma till två små says:

  Jaa4 det blev tillsist ett kalas, bättre sent ä1n alö1111d1111r111i11111g11111 1

  många som är sjuka nu, är lite sjukstuga här också :/ får se om det blir lussefirande för barnen i morgon.

  fin bild här i inlägget! kram 54

 3. A House With A View says:

  Vilka ljuvliga bilder!! Julkänsla – jaaaa!! Och vad kul att Aftonbladet kommer!! Ni har det så fint tycker jag! Känner igen fenomenet med städningen, det sker framför allt när man har piskan på sig, haha! Ska absolut köpa tidningen när ni är med – såå spännande!

  Många torsdagskramizar från aka

Lämna ett svar