17 aug

Vilken härlig dag vi har haft idag. Underbart väder också -blev nästan FÖR varmt på eftermiddagen, ja iaf med långbyxor.

Syrran Johanna och hennes lilla Theodor kom och hälsade på oss hela dagen. Vi åt en massa gott, men rörde på oss lite också. 😉

THEODOR 13 månader

PUSS på dej kusin! 😀

Johanna in action! 🙂 Det var inte bara Tyra och Theodor som gillade studsmattan. 😉

Vig älle?

Betty var på sin förskola i dag -andra dagen. Hon hade somnat i soffan när jag kom 13.30. Lillgumman blev ju väckt av lillasyster runt 5.30 i morse. Jag tyckte att hon kändes varm när jag hämtade henne, men det var ju en varm dag idag också. Men efter bad och kvällsfika så kändes hon fortfarande varm och gnällig så jag misstänkte feber. Mycket riktigt, hon hade 39,4. Hon skulle ändå vara ledig i morgon från dagis och bara vara hemma och mysa med Jocke och Tyra. Men jag hoppas verkligen att det är nåt snabbt övergående…

Själv så ska jag jobba i  morrn. Jag hoppas på att komma iväg i tid så jag kan flexa mej hem tidigare. Kram och godnatt!

5 comments

 1. Mamma Russin says:

  kära nån trodde att det var du som var uppe och hoppade, haha.. 😉

  men så fin liten kille och så lik Tyra va?

  Hoppas ni får en fin dag gumman ♥

 2. Cissi says:

  Vilka härliga bilder, speciellt de 2 på slutet! 😉

  Hoppas lilltjejen mår bättre idag och att hon kryar på sig!

 3. Linda says:

  Hoppas Betty är bättre i dag, inte roligt då dom är sjuka.

  Ja i år känner jag mig väldigt tidigt ute men somsagt dom tar fort slut när folk väl börjar inse att det faktiskt blir vinter även i år och det är himla skönt att ha det avklarat må jag säga.

  Jaadu, varför hon går kvar på småbarnsavdelningen har jag inget bra svar på, hon fyller ju liksom snart 4 och får hon vänta till nästa höst med att flytta upp kommer hon ju vara nästan 5.
  Dom säger dom får in fler stora barn nu så att hon inte får plats på den stora avdelningen, men är det rätt att låta henne gå kvar bland ett och två åringar då kan man ju undra? Det kommer ju inte att utveckla och stimulera henne på något vis. Dessutom kräver ju de små barnen mer av fröknarna och dom kan inte komma iväg ´på något med många små så dom kommer troligtvis bli kvar på den minimalistiska gården då som är ute.
  Jag trodde också att 3 år var den ålder då dom ”brukade” flytta upp men inte där tydligen, måste ringa chefen och höra, jag tycker det bara känns fel allting,

  Kramar

 4. Erica says:

  Kom till din blogg av en ren slump, men gillade bilderna på ert fantastiskt fina hem så jag kikade runt lite. Upptäckte att världen är liten eftersom det visade sig att vi bor på samma ort 🙂 Tack för titten.

Lämna ett svar