Idag var det…

… jobb för mej och hemmadag för Jocke. Betty var piggare idag, men mot kvällen så hade hon närmare 40 grader igen. Inte förkyld, inga prickar…ja jag vet inte vad det är. Får se hur hon mår i morgon.

Bilderna är från i söndags. Betty skulle få testa ponnyridning, men det var inställt pga sjukdom. Men hon blev inte så ledsen för det. Det var lika kul i lekparken.

På kontoret hela dagen, åka i snigelfart hem pga bilkö, kommer hem till 2 glada små prinsessor som möter mej på farstukvisten. LYCKA! Ja åsså storkungen Jocke då. Hehe. Men han såg inte lika glad ut. Hahaha. SKÖNT att sätta sej till dukat bord och slippa fixa middag. Pannkakor bjöd han på. GOS med barnen och lite prat med sambon. Sedan åkte jag till min kompis Erica och hennes barn. Umgicks med henne fram till dess att Ernst började. (Ericas man har varit bortrest länge så jag tyckte hon behövde en ”sällskapsdam”!)  Tyra sov då jag kom hem, men hann mysa med Betty och lägga henne. Kliade henne på ryggen i hennes säng så hon somnade. Hon älskar det! 😀

Jobbar en dag åsså är nästa jobbdag fredag. Jorå känns helt okej lixom!  😉

8 comments

 1. Hans says:

  Hej!

  Fina bilder ni tagit, men ett litet tips från coachen!
  När ni tar bilder i motljus och det blir skuggor i ansiktet som det blev på ovanstående bilder (förutom på den när Helena åker rutschkana) så är mitt tips att använda program-läget (oftast P) på kameran och fälla upp blixten, så så sätt så får ni även ljus i ansiktet och andra delar som skuggas vid motljus och vips så blir bilderna bättre och man undviker att ansikte och annat blir helt mörka / skuggas.

  Kramar Hans Fotografen 😉

 2. Mamma Russin says:

  underbara kort, Tyra är så söt..

  Lite roligt det där med hårfärg på barn.. 🙂 Tänk Stina som var kolsvart i huvudet när hon föddes och är nästan vit i håret nu.. 🙂

  Tråkigt med ponnyridningen.. 🙁 Krya på lilla Betty..

  kram

 3. Ansibecki says:

  Härligt att komma hem och mötas av glada barn och mat på bordet 🙂 Hoppas Betty kryar på sig! Vad fin du var i den svarta tunikan förresten! Är det att ”mammaplagg” eller går det att köpa för icke-gravida med? 😉

 4. Jenny says:

  Hej Helena!
  Vad mysigt ni ser ut att ha haft det!

  Vad synd att ni inte fått dagisplats till Tyra..hoppas det löser sig.

  Det går jättebra för syrrans lilla Agnes på dagis! Hon verkar hur cool som helst med att vara borta från mamma o pappa några timmar på dagen:)

  Ha en trevlig helg!

  Kraam Jenny

 5. Josefin says:

  Hej Helena! Hur har du det? Hoppas lilla Betty mår bättre snart. Jag bävar för när min lilla Edvin blir sjuk första gången. Jag kommer säkert vara en nervös morsa trots att jag är sjuksyrra.. hmm haha.

  Vad gullig du är som skriver hos mig. Själv har jag inte haft tiden att blogga runt så mycket. Usel på att skriva kommentarer. Annat var det förr 🙂 Men jag uppskattar att du kikar in hos mig. Snart flyttar vi in i vårt efterlängtade hus och snart kanske det kommer lite fler bilder från huset också. Vi får väl ändå hoppas på det.

  Trevlig lördag. Kram Josefin

Lämna ett svar