14 år & kär!

Ja jag har också varit 14 år och kär. Men jag var mest olyckligt kär i hela högstadiet…OJ vad kär man kunde vara och OJ vad deppig man också kunde vara när inte kärleken var besvarad. Jag kan tänka tillbaka och verkligen ångra att man slösade bort 3 år i sitt liv på en kille. Eller egentligen två. En var skolans snyggaste kille och hade redan tjej, den andra var ”bara” en vanlig hockeykille, men hade också tjej. Jag var olyckligt kär. VARFÖR kunde jag inte bli kär i någon annan? 😀 Men man styr ju inte över sina känslor… Ironiskt nog så ville skolans snyggaste kille bli tillsammans med mej några år efter 9:an…gissa om det var skönt att nobba då? Hehe. Jag fick nog min första riktiga pojkvän ganska sent? Det var sommarlovet till gymnasiet.

Vi har haft en riktig städdag idag. Kul lördag va? Det var verkligen välbehövligt så det är skönt att det blev gjort. T o m några fönster blev putsade. Min syster Johanna med familj hälsade på idag och jag bjöd på flott lunch (varma mackor). Igår så kom vår gulliga granne upp med äpplen och blommor från sin trädgård och matrester till hönsen.  Så kul med besök! 😀

Min son Gustav har varit tillsammans med sin tjej Linn i ca 1 år. Det är inte så ofta de är hos oss tyvärr eftersom hon bor i närheten av mina söners far och de oftast hänger hemma hos henne. Men idag så tillbringade de eftermiddagen/kvällen hos oss. Gustav ville inte riktigt vara med på bild, men det tyckte Linn och jag att han skulle. De är så söta ihop, tycker ni inte? 🙂


LINN & GUSTAV (båda 14 år). Han har hittat en riktigt snygg och urgullig hästtjej tycker jag! Herregud, betyder det att jag är svärmor då? Elaka svärmor… som knackar på och stör med godis och coca-cola.

Skön lördag på er! 😀

6 comments

 1. CiliaH says:

  Så söta 🙂 1 år är ju riktigt länge. Filip skäller fortarande på mig för att jag kallade förra flickvännen för snäckan! Tyckte inte han var bra hihi så jag är väl precis så pinsam som en mamma ska vara…

  KRAM

 2. Jenny says:

  Hej Vännen!
  Hihi, känner igen mig, var oxå mest olyckligt kär i högstadiet, eller rättare sagt kär ”i smyg” jag var för blyg för att visa nått;)

  Vad söta de är din son o hans tjej!!

  Kraam Jenny

 3. A House With A View says:

  Såå söt tjej, håller med dig, verkligen!! De är ju gulliga båda två 🙂

  Vad sköönt med en städdag, här dansar dammråttorna tango, urk…

  Önskar dig en riktigt skön söndag!

  Kraamiz aka

 4. Min plats i solen says:

  Hej Helena!

  Ett fint par de där två! 🙂

  Jag och min man träffades faktiskt när vi var 14 år så det finns faktiskt tonårskärlek som är tillräckligt stark för att leva vidare upp i vuxen ålder. 🙂

  Ha en fin söndag!
  Kram Lotta

 5. Viktoria says:

  Så fina tillsammans, även om man ser att grabben din inte vill vara med på kort 😉
  Sv: Ja du, dom e ju bra härliga att titta på och jag är inte ett dugg avundssjuk på deras fruar/flickvänner ;P
  Jag var också ”olyckligt” kär i högstadiet… fast jag fick pojken och var med honom i 4 år och hade ett hemskt liv… nedtryckt och psykiskt misshandlad… Gick från helvete till himmelen när jaag träffade nästa pojkvännen som idag är min make =) Livet är bra märkligt, men spännande med livshistorier tycker jag.
  Skönt att ha storstädat! Skulle vi också behövt gjort men maken har känt sig krasslig hela helgen ”lägligt nog” =P

Lämna ett svar