Gamla flaskor i vår skog

Idag var vi på LOPPIS hela högen förutom Linus. Men det enda som vi köpte var fika på cafét! 😀

Men vi har ju vår egna lilla loppis på gården. Ni som har följt min blogg kommer kanske ihåg mina skogsfynd? (Läs annars HÄR om du är intresserad.) Jag har inte riktigt haft tid för att undersöka mer skogsfynd, men det gjorde Gustav häromdagen och kom hem med denna gamla flaska som han rengjorde från all jord och mossa och gav till mej. Gulliga han. Vad glad jag blev!

Jag hade ju 3 flaskor sedan förut som står på tallrikshyllan i köket.

Den ”nya” flaskan är lite mörkare.

Annars är den likadan. 🙂 Den står i korgen nedanför tallrikshyllan nu.

Nu så kanske man borde lägga sej snart. Vore ju smart för Tyra vill amma (snutta) mest hela tiden (känns det som) från 2-3 tiden och tills vi vaknar vid 7. (Zzzzzzzzzzz!) Betty blev bättre från förkylningen, men de sista 2-3 dagarna så har hon varit otroligt gnällig, grinig och MAMMIG. Inte ens pappa duger. Jag vet inte om förkylningen tar om eller vad det är. Hon har blivit betydligt mer mammig sedan dagisstarten. Min lilla söta klängis! 🙂 Nattinatt på er!

8 comments

 1. Lillasyster Johanna says:

  Gulliga Gustav! 😀

  Vart var loppisen?
  Måste ju fråga om lövbiffen med sardellerna blev god oxå?

  Ska vi hitta på nåt i veckan? Konstigt nog har jag bara babysången på tisdag inplanerat den här veckan och en aktivitet känns på tok för lite. 😉

  Kramkram.

 2. Eija says:

  Ja tänk vad de slängde i skogarna förr, tänk att hitta så intakta flaskor under någon gran! Här kommer det också fram ett o annat, i en gammal inrasad jordkällare hittade jag en massa porslin…och, suck, en del av originalfönstren…delvis förmultnade och med krossat glas. Sånt borde beläggas med spöstraff, ha ha…

 3. alegni says:

  kul att ni har en alldeles privat loppis i skogen. hoppas ingen annan hittar dit 😉
  tallrikshyllan är så fin… skulle själv vilja ha en i vardagsrummet, men borde väl ha maken att bygga en själv – en som inte är så skrymmande eftersom vårt vardagsrum är så pass litet.
  kan nog hända att det är dagisstarten som får betty att reagera på det där viset. hoppas det går över bara hon vänjer sig.
  förkylt är det här också :/
  kram
  ingela

 4. Sofia says:

  åhh vilka söta flaskor, vilka fynd!!:-) vilken söt flickvän din son har!! jag har oxå just bivit svärmor till fredrik 17 år, hihi…hjälp vad gammal man börjar känna sig!;-) stora kramen sofia

 5. Helena says:

  Johanna: Loppisen var i svartvik! 🙂 Nja….lövbiffen med sardellerna…jo det blev okej, men inte så mycket mer. Betty är sjuk igen! 🙁 Så jag blir väl hemma de närmsta dagarna iaf. Kanske inte så bra om ni kommer iaf Theodor blir smittad heller? 🙁 Vi får höras! Hoppas ni får skoj i morrn.
  KRAM

Lämna ett svar