Snoriga ungar & YouTube premiär!

Betty målar och jag sitter med Tyra i knät när hon kastar en krita och lillasyster börjar att skratta högt.. Jag tar fram mobiltelefonen och ber Betty kasta en till gång. Därav min skakiga filmning. 🙂 Tyra (4 mån) avgudar sin storasyster (snart 2 år)!

Jag som trodde att det var bökigt att använda sej av youtube trodde helt fel. Tack syrran för tipset. NU så ska väl alla kunna se filmerna som jag lägger upp här! 😀

I dag är det ett riktigt regn-rusk väder här i Sundsvallstrakten. Snoriga tjejerna och jag har bara varit inne. Här kan ni se när vi sitter på golvet och läser/sjunger.

Tyras passande söta tröja med höns och ägg kommer från PO.P

UNDERBARA fredag! Önskar er alla en toppenfin dag/kväll. Ta hand om er. KRAM

5 comments

 1. CiliaH says:

  Sv: Tack! Blev ju helt exalterad och gick runt och skröt här hemma hela morgonen *asg* ”1 kilo, va, fy fan vad jag är bra!!” hihihi.
  Ser ut som ni har det ganska mysigt trots era snoriga näsor 🙂
  Så söt tröja Tyra har!

  Ha en fortsatt mysig fredag ni med.

  KRAM

 2. Erika says:

  hihi sötisar! är lite smma här hemma, Luddes stora idol är Elwira 🙂 de skrattar ofta åt varandra åt dom mest simla saker, läter och saker som smäller osv hihi 🙂 Älskade barn!

  Önskar dig en trevlig helg!

 3. Johanna says:

  Mys mys mys…det är så mysigt att se hur ni har det! 🙂 Hoppas allt är bra och att ni slipper alla förkylningar som går nu!? 🙂 Jag har en liten prins med öroninflammation jag..så vi har inte riktigt kommit undan! 🙂

  By the way…bakisstadiet börjar släppa greppet om mig nu.. 😉 Haha!! 😀

  KRAM!

Lämna ett svar