Yes!!! Jag går ner i vikt

Åh jag är så jävla glad! Jag har verkligen varit strikt med både kost och träning i 1,5 vecka och ÄNTLIGEN svarar min kropp. Jag har gått ner 1,9 kg på två veckor. Ni fattar inte hur glad jag är alltså!!! Eller ni som också har kämpat med extra kilon fattar precis är jag övertygad om! 🙂
Jag har kämpat och det har inte alltid varit lätt, men jag har varit envis. Det märks redan på kläderna!

20120825-193901.jpg
Jag har kommit iväg 4 gånger på gymmet på 1,5 vecka (2 ggr pass och 2 ggr styrketräning) plus gjort plankan hemma blandat med övningar plus promenader. Men främst är jag stenhård när det gäller kosten. Precis som jag var tidigare, men då hände inget. Jag var väl FÖR ivrig kanske? För tidigt? Ja inte vet jag. Huvudsaken det funkar nu.

20120825-195314.jpg
Jag har 9,7 kg kvar till min målvikt. Jag har ett delmål också och dit är det bara 5,7 kg. Tror ni jag klarar detta? Jag hoppas verkligen det, känner mej peppad. MEN det känns långt borta…
Nu väger jag 67,7 kg. BMI ligger på 26,4 (övervikt 25-29).

Puss på er från en lycklig men trött ung fembarnsmamma på 39 år.
Nu blire vuxenmys! 🙂

5 comments

  1. Ia says:

    Härligt! Jag fick min sladdis när jag var nästan fyllda 40 och det ver enorm skillnad från n’r jag fick mina pojkar 14 år tidigare. kroppen svarade på noll och inget första året. Tog långa barnvagnspromenadet och tränade men när lillan fyllde ett stod vågen på exakt samma siffror som en vecka efter förlossnoingen. Då bestämde jag mig! Nu har det gått ett år ( satsade på kostomläggning big time) och jag har nått mitt stora mål-att appa alla gravidkilon. Ab vara farten fortsätter våge saka neråt och jag hoppas tappa en tre fya till som jag ville bli av med innan jag blev gravid! Kämpa och ha tålamod 🙂

  2. hos familjen vanlig says:

    Bra jobbat!! Vet hur tufft det är med de sista kilona…. behöver gå ner några kilo jag oxå men just nu bakar vi för fullt till nästa veckas kalas. Och jag provsmakar o provsmakar o provsmakar…. för alla kakor måste ju bli goda 🙂
    kram j.

Lämna ett svar