Vintervitt

En morgon när vi vaknar,
är hela världen vit,
och vi förstår att vintern
har kommit hit.

042 (800x591)044 (800x600)

051 (800x598)050 (800x590)

Jag föredrar faktiskt sommaren med värmen, men håll med om att det såg mysigt ut när jag tittade ut genom fönstren i morse!?

Fantastiskt vad snälla människor det finns. Underbart med loppisar, men tänk er när människor vill SKÄNKA gamla vackra saker till er!? Jag kommer att visa mer framöver, här är ett smakprov vad vi har fått den senaste veckan. Ser ni vad det kan vara? 🙂

034 (800x600)037 (800x600)

026 (800x600)018 (800x590)

016 (800x591)034 (800x600)

Nu ska det inte bli fler kattungar. Jocke lämnade vår katt Sigrid hos Veterinären i morse för en kastrering, i priset ingick en id-märkning (tatuering) och tur är väl det för inte är det billigt. 1 050 kr fick vi betala. Hoppas att det går bra för henne idag, hon ska ju få bära en tratt och dessutom vara inomhus i 10 dagar och det lär INTE bli poppis.

Andra gulliga människor vet ni vilka det är? Det är NI! 😀 Alla ni som besöker mej varje dag. Även fast jag har varit så dålig på att uppdatera så har jag haft över 150 besökare varje dag, helt otroligt. TACK för att ni tittar in. Och stort TACK för allt gulligt som ni skriver. Jag blir verkligen glad. Nu har jag varit i lite zombie tillstånd igen så jag har inte besökt er på några dagar, men planen är att jag ska göra det senare idag. Först så ska Betty och jag göra oss i ordning för en promenad. Ha en underbar torsdag!


6 comments

 1. Camilla says:

  Hej Helena!

  Å va vackert ni har med snö!!! Gillar oxå sommaren mer – men snö är i alla fall bättre än det mörka, trista vi har på västkusten. Fast nu visar sej solen lite, lite 🙂

  Spännande nya saker – inte helt lätt att gissa…en vacker bok, en gammal hästkärra, en gunghäst och kanske en stol????

  Våran lilla missa blev oxå steriliserad förra året – usch det var hemskt med tratten – hon försökte backa ur den. Jag tog av den ibland och då satt hon och tvättade sej i timmar…när jag sedan skulle sätta på den igen, så att hon skulle låta såret vara, bet hon mej 🙁 – det är förstås jättejobbigt men nödvändigt att ha den. Hoppas det går bra!

  Va mycket det blev idag…Kram Camilla

 2. Sofia says:

  hej vännen! vilka vackra bilder du har tagit!:-) här har vi haft liiite snö, men den försvann lika fort som den kom tyvärr, hellre snö som lyser upp än totalt bäcksvart mörker, hihi. hoppas du mår bra you pregnant woman *ler*. stora kramen sofia

 3. Razzel says:

  Jag kastrerade min kattfru efter att ha ledsnat på att trassla in p-piller i henne varje vecka. Det gick bra och hon mådde fint efter ett dagars konvalecens efter operationen.
  Värre blev det för syrrans katt. Hon blev överkörd av en bil ett par veckor efter kastreringen…. -bortkastade pengar ; )

 4. Jenny says:

  Hej Vännen!
  Vilka fina snöbilder!

  Missade förra inlägget men nu har jag läst ikapp, måste säga att du är en supersnygg soon-to-be mother of four;)
  Fina jeanskjolar ni har du o Betty!

  Stackars Sigrid som ska ha en sån där tratt i över en vecka..minns när min förra katt Boffi fick gå med en sån, vi kallade honom rymdblomman där han satt o kikade upp i taket med tratten runt halsen,hihi!

  Ha en härlig fredag!

  kram Jenny

 5. alegni says:

  jag tycker precis som du om årstiderna.
  vilken massa fint du fått. måtte vara givmilt folk som bor i era trakter 😉
  vilken vacker dukning i nästa inlägg, hoppas ni får det gott med gästerna.
  förresten, jag har svårt att komma in på din blogg numera. har du hört om andra har samma problem?
  ha det gott!
  kram
  ingela

Lämna ett svar