Vinnaren till den underbara klänningen!

Tanken var ju att min dotter skulle ha den på sin 2-årsdag! (jag har ju en likadan) MEN…den var ju på tok för stor till henne… 🙁 Jag skulle tro att den passar perfekt när hon är 4 år eller så! Skönt att den är så tidlös så att det inte gör nåt om den får komma fram om 2 år igen. 😀 Jo jag har räknat ut vinnaren noga minsann. Räknat två lotter till de som skulle ha det. I tidigare tävlingar som jag haft så är det alltid några som försöker fuska/spamma -men nu verkar de har lärt sej att deras IP-nummer syns. 😉 Det var visserligen två personer från samma ip-nummer, men det verkade ju vara ett par så det godkände jag. Rätt ska vara rätt!

Titti & jag tackar för visat intresse. Har ni vägarna förbi Sundsvall så titta gärna in i butik ALMAMIA på Rådhusgatan 31. Mycket fint nu till julmyset kan ni hitta där.


TACK också för allt fint ni har skrivit. Glad blir jag när ni är så gulliga. Vill gärna dela ut fler saker till er bara därför! 😉 Men nu får vi nöja oss med klänningen så länge.

Jaha vill ni inte att jag ska babbla nåt mer, kanske komma till saken någon gång?

…den lyckliga (hoppas jag) vinnaren (med två lotter) är: care69 (hittade inget namn på dej, bara att du var boende i Norrköping) Stort GRATTIS! Maila din adress till mej så får du snart ett paket! 😀

Dopet gick verkligen jättebra igår. Jag ska berätta mer om det och även visa bilder. Idag tog vi en härlig mys-start-morgon och sedan var vi ute i snön innan vilan. Eftermiddagen/kvällen tillbringade Jocke, Tyra och jag på IKEA, medans Betty myste med farfar och farmor och tonåringarna var hemma och softade. Fast gör de annat än att softa förresten? 😉 Ska rapportera om jag har tränat, gått ner eller upp i vikt och vad måttbandet visade också. Även en massa jul-pynt-inspiration kommer att visas. Önskar er en härlig start på veckan.

GOD NATT!

5 comments

 1. Lillasyster Johanna says:

  Jag har inte kommit över mina två slarvfel i frågetävlingen om Tyra än. Hur kunde jag? Har jag dyslexi? Jag kunde ju svaren! Jag är bäst! Fanfanfanfan.

  Önskar att jag hade smugglat med mig en bit av smörgåstårtan att ha till frukost i morse. De var jättegoda!

  Det var mysigt att gå på stan vid stängningsdags, lugn och skön stämning. Inte någon stress som det brukar vara dagtid. Fyndade en farfarströja i storlek 68 till lilla bebisen för 20 kr. (!)

  Nu sova. I morgon hemmadag. Kram!

 2. Helena says:

  hahaha du är ju en riktig tävlingsmänniska du!!! 😉 Ja det var riktigt dåligt gjort av dej… hahaha Du visste ju svaren…egentligen ju! Nä det var riktigt slarv. 😀

  Lät mysigt med stadstrippen. På IKEA var det inte direkt folktomt, men inte så stressigt heller. Eller så tyckte vi att det var lugnt för att vi var utan 2-åring! hihi Tröjor för 20 kronor låter som ett perfekt pris.

  Ja….som du ser så har jag inte lagt mej ännu. klockan är ju… wiii för mycket. Näää nu ska Jocke och jag lägga oss. Natti! (KUL att du gillade tårtorna förresten. Vi mumsade på resterna idag, så nu är det slut. Fast…jag gillade faktiskt bara första tårtan (den mindre).)

 3. Jenny says:

  Grattis till den lyckliga vinnaren och tack för tävlingen Vännen!

  Vad skönt att dopet gick som det skulle, ser fram emot att få se bilder:)

  Ha en trevlig vecka!

  kraam Jenny

Lämna ett svar