VIKTigt…

…viktigt att rapportera vikten! 😀

Nja…men man får ju skämmas om man inte har lyckas. Jag tänker köra en rapport om hur det går med min viktminskning. En gång i månaden räcker väl? Tala gärna om hur det går för er andra -så vi kan pusha varandra!

Jag startade en vecka in i november, men kör rapporten nu ändå. I början på månaden. Nästa blir alltså efter födelsedagar, jul och nyår…ih! Hahaha. Läs mer i tidigare inlägg  HÄR om ni vill.

Startvikt: 67

Målvikt: 58

Vikt idag: 65,2

Minskning: 1,8 kg

(Jag är 160 cm lång.)

MYCKET nöjd kan jag säga. Jag har nämligen inte alls varit så strikt. Jag har INTE hållit mej till att äta gott bara på lördagar, det har blivit både på fredag och söndag ibland…och även snabbmat.

Varför har jag gått ner då? Jag vräääker inte i mej. Bara för att jag ”förstörde” dagen och åt ett Maxmål så måste jag inte ta en tårtbit på kalaset. Jag har dragit ner på allt onyttigt på vardagarna (ja iaf mån-tors hihi) Äter mindre portioner också. Nu är det ju alltid lättast första månaden, så vi får se hur det blir om en månad efter alla storhelger. Men jag ska göra mitt bästa. Går jag ner ETT kg så kommer jag att vara jättenöjd. Då har jag bara ca 6 kg kvar…dvs det skulle räcka att minska med 1 kg/månaden för att lyckas gå ner till BRÖLLOPET. Sedan ska jag bli striktare med träningen också. Träningen just nu: eh….obefintlig kan man säga. Förutom vardags motion.

Jag tog måtten också -det hade minskat med nån cm här och där, så det känns bra.

Ett tips som fungerar för mej på kvällarna: Drick mycket svart kaffe!!! 🙂

jkjkjk

Här är de 5 bilderna som blev mest gillade under november på instagram. Bilder på vårt hem tidigare jular.

 

LYCKA TILL till mej och till er andra som också kämpar med vikten.

4 comments

 1. Katarina says:

  Bra jobbat Helena!
  Jag har inte vägt mig den här veckan, men förra veckan hade jag totalt gått ner 3,5 kg på 3 veckor. Jag har inte heller varit strikt eller tränat utöver vardagsmotionen, så med en genomsnittlig viktminskning på drygt 1 kg/vecka är jag nöjd. Nu har jag ju nååågra fler kilon att tappa än dig, men tills sommaren kanske…. 🙂

 2. 5-barnsmamman Åsa says:

  Hej
  Vad duktig du är Helena! 🙂
  Själv kan jag inte väga mig just nu eftersom jag är på kurs i Gävle. Gissa om det blir en hel del fika. Jag försöker stå emot.
  Jag tror att jag gått ner ca 1 kg. Orsaken till varför det inte blivit mer är 3 kalas och annat slarv.
  Måste skärpa mig! Svårt när det är jul. ….
  🙂
  Må väl
  Åsa

 3. Helena says:

  Åsa: om du har gått ner 1 kg så är det ju jättebra! 🙂
  Vi får fortsätta att kämpa oss igenom alla helger. Och födelsedagar som vi har.
  Ha så kul i Gävle!
  Kram

Lämna ett svar