Vi väntar smått!

Idag har det varit en toppendag här! Tänk, inte en droppe regn på hela dagen! Ooootroligt. 😉 Solen har värmt oss och det är ju så härligt med SOMMAR! Var ute till ca 21 och målade. Sedan vann myggen och jag fick gå in och relaxa med lite bloggande  istället! 🙂 Myggen kommer ju gärna fram när solen försvinner bakom trädkronorna. Tråkigt men sant.

231 (448x800)

Farstukvisten börjar att ta sej, underbart att skrapningen är klar och ett lager vit färg istället får pryda snickarglädjen.


196 (450x800)199 (450x800)

Ja just det, vi väntar ju smått! Det är bara ca 2 veckor kvar om jag har räknat rätt. Det är vår söta och gosiga katt SIGRID som väntar sin första kull. Hon blir ett år ungefär samtidigt som hennes bebisar beräknas komma. Så jag hoppas att hon klarar av att bli mamma så ung. Det ska bli riktigt roligt med små kattungar och vi har redan bestämt oss för att behålla en.

202 (450x800)

Sigrid älskar att vara ute på gården och fånga alla fjärilar och allt annat som rör sej. 🙂 Här traskar hon in i skogen med full fart.

206 (450x800)208 (450x800)

Men hon kom bara någon meter in sedan slängde hon sej ner och tog det lugnt i skuggan istället. Jobbigt med tjock mage ju! 🙂

079 (450x800)214 (450x800)

223 (450x800)147 (450x800)

Jag fick ta MÅNGA bilder innan det blev någon bra när jag fotade fjärilarna. Inte helt lätt när de aldrig vill vara stilla… 😀 Det är otroligt många fjärilar. Jag vet inte om det är ovanligt många i år kanske? Whatever. 😉 Hoppas att ni har det bra!

KRAM

11 comments

 1. alegni says:

  åh, vilken underbar kisse! hoppas allt går bra när hon ska nedkomma!
  du har lyckats superbra med fjärilsbilderna. det är verkligen svårt att få lyckade bilder på sådana – jag vet!
  kram
  ingela

 2. Jenny says:

  Hej Helena!
  Jasså det var katten som väntar smått*fniss* för en stund trodde jag att det kanske var du hihi;)

  Vad söt hon är Sigrid (o vilket fint namn)!

  Härliga fjärilsbilder du tagit!

  Kramis Jenny

 3. Grodmamman says:

  Härliga bilder!
  Min lillebror har också katt och de fick fem nästan helt vita kattungar för någon månad sedan. De ska också behålla en.
  Vad fint det blir på farstubron också!
  Kram

 4. Kamomilla says:

  Jag haijade till lite vid rubriken, men det ville du väl säkert? 😉

  Vad fin hon är, sigrid! Kul med småttisar!
  Fantastiskt fina fjärilsfoton!!

 5. Moster/syrra Jenny says:

  Vilka fina bilder!!! 🙂
  Det blir ju jättefna närbilder! 🙂

  Sigrids ungar kommer ju bli supersöta. Man kommer ju bli jättsugen på en liten unge. Men vi har ju redan två st och har ju nyss haft tre så man får väl försöka stå emot.:)

  *kram*

 6. Therese says:

  Vilka otroligt fina bilder du tagit på fjärilarna! Precis som vackra vykort! Lycka till med Sigrid o att allt går bra! många Kramar Therese

 7. Johanna UNG 2BARNSMAMMA says:

  Vi fick juh oxå kattungar nu för några veckor sedan och av 5 st så är det bara en tjej, vi döpte henne till Sigrid. 🙂 Supergulligt juh! 😀

  Och på samma gång så måste jag juh höra, har inte din syster Johanna någon blogg, msn eller nåt så man kan svara henne lite lättare?! 😉 Johanna har du det?? 😀

  Kramar

Lämna ett svar