Varför är shoppa så kul?

Idag har Betty och jag träffat en mycket kär vän sedan många år. Det är faktiskt min X svägerska, mina söners faster Jenny! Ja jag har en syster som heter Jenny också, bara för att förvirra. 😀 Jenny och jag har haft mycket skoj ihop sedan jag träffade hennes bror 1990. Vi håller fortfarande kontakten, men tyvärr blir inte träffarna lika ofta som förr.


Idag åkte vi ut till IKEA och Birsta City för att shoppa lite och surra mycket. Birsta City blev faktiskt vald till SVERIGES populäraste köpcentrum 2010, inte illa för ”lilla” Sundsvall va?

Jenny hade köpt två supergoda och roliga smoothies till Betty. Måste handla hem några sådana, hon älskade smaken!

I restaurangen på IKEA så ställde sej Betty naturligtvis FRAMFÖR tv:en och tittade på barnen...hahaha.

TACK för en mysig dag Jenny! 😀

En annan god vän har fått sitt andra barn nyligen, stort GRATTIS Erica till er söta lilla tös! Snart så kommer min lilla krabat också!

Jag har fått en AWARD!


Jag skickar den vidare till alla fina bloggar som jag besöker. TACK så mycket söta Sussi! Besök gärna hennes blogg gardenhouse.blogg.se


Avslutar med en bild på våra sötingar:

Hjalmar & Sigrid

Självklart kom jag inte hem tomhänt. Jag köpte mycket fint till Betty och bebis -ska fota och visa er! Någon som kan svara på frågan i rubriken förresten? 😉

8 comments

 1. razzel says:

  Tittade nyss på ”Lyxfällan”. De hade något tråkigt svar på din fråga, men det struntar vi i! ; )
  Vi njuter istället!!

 2. CiliaH says:

  Åh vilka söta kissemånsar 🙂

  Matilda älskar också såna smoothiesar. Längesedan vi köpte sådanan nu, får vi nog göra en dag 🙂

  Varför är det så kul att shoppa? Hmmmm är det den ursprungliga stenåldersamlaren som blir nöjd när man hittar något nytt som absolut ”behövs” till boet kanske? Inte den blekaste men kul är det i alla fall! Ser framemot att få se dina fynd sen.

  KRAM

 3. Erika says:

  jag var också och shoppade på Ikea idag 🙂 alltid hittar man något kul, därför är det kul o shoppa 🙂

  ang. tofsar o spännen, jag skrattar lite här nu för lilla E har alltid varit sådan att hon ska dra bort ALLTING! tofsar, spännen, blöja, kläder, vantar, strumpor, pyjamas (som vi får använda bakochfram med knappar bak) osv osv… men det har blivit bättre med just tofsar o spännen, även om jag går och sätter i dom X antal ggr per dag 😉
  men hoppas fortfarande på att hon ska lära sig ha dom en HEL dag en vacker dag, men som sagt det går åt rätt håll 😀

 4. Camilla says:

  God morgon!

  Jag har också varit på Ikea i veckan (i Gbg 🙂 I Birsta köpcenter har jag faktiskt också shoppat en gång för två? år sedan.

  Visst är det härligt när man kan ha go kontakt med den ”gamla” familjen. Det har faktiskt jag med min fd familj oxå.

  Såg att du hade fått en award – Grattis – men du har ytterligare en award hos mej (en annan variant 🙂 som jag lade upp i veckan.

  Ha en skön helg – kram kram!

 5. kamomilla says:

  Jag gjorde historiens snabbaste IKEAbesök förra veckan när jag rusade in efter mina köksstolar och ut igen. Nästa gång ska jag nog shoppa lite mer… för det är ju som du skriver, så himla kul!

 6. Ensamma mamman says:

  O vilken mys dag! Va härligt för er. Frågan är varför shopping är så kul…. Och speciellt varför man alltid hittar massor när man inte ska köpa nått och de inte finns nått när man väl behöver de. Själv har jag shoppingförbud, har haft väldigt länge och kommer fortsätta ett bra tag till. Kram

 7. Min plats i solen says:

  Det låter som en jättemysig dag. 🙂 En riktig ladda batterierna dag och de behövs lite då och då. 🙂

  Varför shopping är så kul? Ja, säg det. Shopping kan nog ha två sidor är jag rädd. Den glädjefulla och positiva shoppingen och sedan den shoppingen vi gör för att döva. Då vi ”tröst shoppar” när vi egentligen borde ta itu med vad det är som gör att man tröst-shoppar. 🙁

  Vilken härlig bild på katterna. Katter vet verkligen hur man njuter av livet. Min man brukar säga att han i nästa liv skulle vilja bli en älskad katt. 😉

  Ha en riktigt trevlig helg!
  Kram Lotta

Lämna ett svar