Gravid x 2

Nä jag väntar inte tvillingar! 😀

Men min lillasyster Johanna väntar också barn!!! Hennes första och min fjärde. Hon är beräknad till början av juli och jag i slutet av maj. SÅ roligt att vi får så nära.

Jag i randig tröja är i vecka 32 (31 + 5) och Johanna är i vecka 26 (25 + 2)

Idag har Betty och jag haft en heldag hos Johanna, hon bjöd på så god lunch att jag trodde att jag var på restaurang -fast bättre upp! 😉 Stekt torsk och potatis med hemmagjord sås och rivna morötter och till efterrätt chokladkaka med grädde. Mmmmmmmmm. TACK söta du, nästa gång är det min tur.

Vill ni se vad jag shoppade till min bebis igår?! Jag kunde bara inte låta bli.


2 bodies, 2 byxor i strl 50 och 2 par strumpor. Inspirerat av Lundmyr of Sweden (som jag gillar) men betydligt billigare eftersom det är H&M och jag dessutom hade 100 kr rabatt. 😀 Det gillas.

Nu ska jag fortsätta med att titta på Lets Dance och sedan kommer det bästa: Solsidan! 🙂 Om jag är vaken efter det så tittar jag in till er bloggare också, annars så får det bli i morgon. KRAM

Tillägg: Ähhhh det var ju ingen Solsida ikväll ju! 🙁 Men däremot Flashforward!

5 comments

 1. CiliaH says:

  Det är så mysigt att vara mammaledig samtidigt som syster. Jag har haft sådan tur att först varmin storasyster mammaledig och nu är min lillasyster mammaledig vilket betyder att man hinner umgås betydligt mer än i vanliga fall 🙂

  Fina kläder du köpt till bebisen.

  KRAM

 2. alegni says:

  så himla kul för er att få dela den här erfarenheten med varandra, och inte minst för barnen senare att få ha en kusin i samma ålder!
  vilka gulliga outfits du köpt till bebben 🙂
  ha en mysig helg! kram
  ingela

 3. Erika says:

  åh vilka härliga magbilder på er bägge 🙂

  ja vilken besvikelse att solsidan inte gick! är det slut för säsongen nu eller?

  Ja en vacker dag hoppa jag även att en fläta kan få sitta i mer än ett par minuter 😉

  kraam!

 4. razzel says:

  Vilken fullträff att ni får vara föräldralediga samtidigt och att barnen får jämnåriga kusiner!
  Äntligen kom Flashforward tillbaks! Undrade vart det tog vägen? Trodde jag missat slutet men det verkar ju vara många avsnitt kvar ; )

Lämna ett svar