Vardagsrum

Vårt vardagsrum är ett ganska stort rum. Kan vara svårt att få till en riktig myskänsla då tycker jag.

Golvsocklar har vi kvar att sätta dit och nu kommer jag även låta er att se lite av det fula surround ljudet. Många fula högtalare och även en svart ful projektor i taket som liknar ett flygande tefat. Wiiiii när ska den landa??!! 😉 Men själva duken (som är en målad MDF) är faktiskt snyggare än en vanligt tv och jag måste ju erkänna att ljudet (och bilden) är väldigt bra. (men fult!)

karaffkaraff2

Fyller man jordgubbsaft i en fin karaff  så blir den ännu godare att dricka. 🙂

ljusstakeljusstake2

vardagsrum1

vardagsrum2vardagsrum4

Vänster bild är mot hallen och höger bild mot matrummet. På den högra bilden så kan ni skymta vår duk på väggen.  Man kan gå runt på nedervåningen. Från hallen till köket, matrummet, vardagsrummet och till hallen igen. På nedervåningen finns det även ett litet badrum och en liten tvättstuga.

Vi tillbringar mycket av tiden i vardagsrummet, ser på tv eller lyssnar på musik, sjunger singstar! 🙂 och oftast när jag bloggar så sitter jag i soffan med datorn i knä, precis som nu!

antikantik2

antik3antik4

Den gamla stolen är riktigt fin och gammal och förtjänar att se bättre ut än så, men  just nu får den nöja sej med att stå i vardagsrummet som den är i väntan på att jag ska ta hand om den.

Hoppas att ni har haft en skön helg med mycket vila! 🙂

Kram

10 comments

 1. Helena says:

  Hej! Vilket fint vardagsrum ni har, tycker det ser jättemysigt ut trots att det är stort!!! Vi hade också en projektor förut men jag har nu tillslut lyckats få min man att gå med på att ha Tv istället. Ha en härlig måndag! Kram Helena

 2. Sofia says:

  Superfint har du, man blir helt matt, hihi. Om du hade bott lite närmare så hade jag kommit o hälsat på bums:-) Kramis Sofia

 3. Hans says:

  Hej!

  Till att börja med så finns det nästan inga högtalare som är snygga, men det finns de som är mindre fula iaf. Här får du ett exempel alldeles gratis av mig!
  http://www.audiopro.se/templates/audio_pro_products/zoom.php?id_image=966
  alternativt:
  http://www.audiopro.se/templates/audio_pro_products/zoom.php?id_image=956

  Sedan så undrar jag varför elementet sitter så högt upp i vardagsrummet?
  tillsist så saknar jag bild på både projektor och duk (!)

  Kram Hans

 4. Helena says:

  Hej på dej Hans! 🙂
  Ja se där, den finns ju faktiskt vita som kanske smälter in bättre. Fast helst skulle jag vilja dölja dem helt.
  Ja elementen kom lite högt upp tycker jag också, men jag tror inte att man tänker på det sedan när sockeln ska dit. Det ska dit en hög ( i gammal stil såklart) golvsockel.
  Ähhhh projektorn har väl du sett live? Det får räcka… 😉 och duken ser du ju skymta?!

  Kramkram

 5. Helena says:

  Hej igen! Jag håller med, innerhyllorna var bökiga att måla i skohyllan men jag måste erkänna att vi fuskade ganska grovt, har bara målat det som syns….hihi! Ha en fortsatt skön måndag! Kram Helena

 6. Therese says:

  Hej! Tack för kommentaren. Gud såå fint ni har det….Tycker stolen är väldigt charmig med sin målarfärg, faktiskt! Vad läckert det var med Jordgubbssaften i karaffen…Jättefint! Kikade på bilderna från Kreta, jag kände faktiskt igen mig från ett ställe när ni satt o åt Grekisk sallad. Såg väldigt trevligt o gott ut! Det får man leva länge på….Ha en fortsatt trevlig vecka! Kram Therese

 7. Ullis/Leva på landet says:

  Så kul att du hittade in till mig och tack för din gulliga kommentar. Så fint ni bor. Skulle också gärna vilja bo i ett riktigt gammalt hus istället för det vi bor i nu. HÄr har vi pratat om att ha projektor när vår gamla tjocka tv tar slut.

  Ha det bra!
  Kram Ullis

 8. Jenny says:

  Hej Helena!
  Vilket fint o stort vardagsrum ni har!! Gillar ert fina vardagsrumsbord (är själv på jakt efter ett nytt..) är det från Mio??

  Den gamla stolen är ju jättevacker, även med målarfärgsstänk;)

  Ha en skön kväll,
  Kram Jenny

 9. Anne says:

  Hallååååå, var var den fula MDF skärmen??? Du visar den knappt hhi. Ser jättefint ut. Gillar din schäslong.

  Kram Anne

Lämna ett svar