Vår kamin till katalog

Hej på er! Idag har vi haft hela huset fullt av härliga barn och mammor, bildbevis kommer. 🙂 Jag tänkte först visa er vilka bilder som jag nyss skickade till Westbospisen AB.

Vår fina kamin som står i matrummet är en Westbospis och företaget hittade mina bilder som jag lagt ut på bloggen och frågade om de fick använda bilden till deras produktkatalog eller till hemsidan. Jag skickade den de ville ha + några nya som jag tog igår. Jag har ju ingen systemkamera, men jag tycker att bilderna blev ganska ok ändå. Hoppas de hittar någon som passar bara. Bilderna är klickbara.

Det var den här bilden (från 09-07-07) som de hittade och ville låna


Vilken/vilka skulle ni valt? 🙂 Det är ju lite beroende på vad man vill visa med bilden förstås och om någon text ska över bilden eller så, men jag gillar nog nummer 1 och 4, eller 7 bäst.

5 comments

  1. Sofia says:

    hej vännen!! jag tycker alla bilder är fina och vad skoj att de vill använda er kamin:-)) hoppas allt är bra med er!! stora kramen s

  2. A House With A View says:

    Vad jätteroligt att de hörde av sig och ville låna bilderna!!! Och det förstår jag, för de är ju heeelt ljuvliga!! Jag har svårt att bestämma vilken bild som är finast, gillar när man ser in i vardagsrummet bredvid! Kaminen är helt underbar! Sååå jättejättefint!!

    Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

Lämna ett svar