Våfflor, ungar och gratis barnmat

Sådär jag, nu har vi nyss fått i oss lite våfflor med grädde och jordgubbssylt. Skönt att vi hann med en timmes promenad i förmiddags. Våfflor är mycket gott och mycket onyttigt. Ligger som en deg i den degiga magen… 😉 Jag ska göra ett erkännande också…här kommer det: Det var första gången som jag gjorde våffelsmeten själv!!! 😀 Jag fattar inte varför vi alltid har köpt våffelmix, det är ju superenkelt att göra. Enklare än pannkaka ju. Egentligen tänkte jag göra det igår, men blev direkt nedröstad av både Jocke och Linus. ”INTE VÅFFLOR PÅ EN FREDAG!!!” Nähä… 🙂

I dagarna två så har jag umgåtts med syster Johanna. I torsdags så tog jag en kort tur till Birsta City här i Sundsvall (som blev utsedd till Sveriges POPULÄRASTE shoppingcentrum 2010)  och medans Betty var på dagis så åt Johanna och jag + småttningarna lunch på IKEA. Johanna lärde mej att köper man lunch så är det GRATIS med en barnmatsburk -det visste inte jag. Visste ni det??? Det står ingenstans. Jag blev tvungen att ta en tur dit på fredagen med både Tyra och Betty också, näää inte för burkarnas skull hihi, utan därför att Plantagen hade så otroliga priser på murgröna, orkide´m.m. Blev sedan kvar hos Johanna och hängde hela dagen. 🙂 Mys!


Tyra 10 månader och Theodor 8 ½ månader fixar lite mat inne på lekhörnan i IKEAS restaurang. SÖTUNGARNA!!!


På fredagen så var vi hemma hos moster Johanna. Här syns Betty också, som ser ut att sjunga eller nåt.

Tyra lite ledsen på ögat och Theodor försöker trösta ser det ut som…. 😀

Här kom Thedors ”storasyster” Fröken med också! 😉

Jag fick ett mail att det har varit problem med att lämna kommentarer hos mej! 🙁 Jag har själv försökt och fick lite knas första gången jag provade, men andra gången gick det bra. Jag HOPPAS verkligen att det inte är nåt fel fortfarande -jag blir jätteglad om ni mailar och talar om problemen isf.

Nu ska vi snart åka en sväng på ICA och mysa med alla andra lördagsshoppare. Hahaha. Hoppas att ni har det bra.

PUSS & KRAM

5 comments

  1. Moster Johanna says:

    Men vilka fina bäbisar! 🙂

    Kul att vi tog en tvådagars. Nu blir det nog inge mer innan du börjar jobba. Inte denna gång iaf, men med ditt 5:e och mitt andra barn kanske. 😉

    Hoppas att ni haft en trevlig helg. Krama småtjejerna och pussa storkillarna från moster!

Lämna ett svar