Vägning idag!

God morgon!
Vad ska ni hitta på idag då, nåt kul?
Vi ska bara vara hemma och fixa. Betty skulle egentligen på dagis idag, men hon ville vara hemma -så hon tog ledigt. Lyxigt att ha den möjligheten ju! 🙂

Jag närmar mej 40 år med stormsteg och tänkte att det skulle vara passande med en mer ”tant-tidning”. 😉 Så jag nappade på ett abonnemang som hade fina premier. Tidningen heter Tara och ska vända sej till +40 som jag har fattat det. Men… de tidningar som jag har läst har inte alls passat mej, känns helt enkelt FÖR tantigt.

20120208-093224.jpg
Jag har inte bläddrat i nyaste numret ännu, så jag ska ge den en till chans innan jag säger upp den och väljer Mama istället. Hm… Borde ha valt Mama från början för den vet jag ju att jag gillar…

Vägde mej i morse och kära vänner denna första vecka måste jag ha gjort nåt rätt iaf för vågen visade -1,4 kg!!!
Yes! Känner mej nästan smal idag. Ha ha ha.
Det som är viktigt när man ”råkar” småfuska är att man inte tänker: ”jaha nu är det kört så nu kan jag lika gärna äta ännu mer”. Nej nej fuska är bara mänskligt -det gäller bara att skärpa till sej efter det!

8 comments

 1. Russin says:

  hej hej..

  GRATTIS til minuset.. 🙂 bra jobbat..

  här ligger jag fortfarande i influensan, 5 dagen nu.. börjar längta ihjäl mig till gymmet nu och köa igång igen..

  kramisar

 2. Millan i skåne says:

  Hej!
  Tummen upp för din nya vikt. Bra kämpat. Klart att man ska unna sig något ibland men sen inte må dåligt för det. Det är bara att ta nya tag precis som du skrev i bloggen.

  Jag har oxå börjat att ta tag i vikten efter min senaste graviditet (mars -09). Har svårt för att bestämma mig vilken diet jag ska köra på.

  Idag ska jag börja röja i ett rum som vi har till förvaring. Det ska bli sonens lek- och sovrum. Han har bott i vårat sovrum sedan han föddes. Jag hittade jättefina tapeter från Ferm living tyror de heter marionette.

  /millan

 3. Helena says:

  Millan: tack så mycket! 🙂 åh vad kul med fix av rum och nya tapeter!!!
  Lycka till med viktnedgången och val av diet. Ha det så bra! Kram

 4. CiliaH says:

  Bra jobbat! Och helt rätt tänkt! Bara att ta nya tag som sagt, om några veckor när du kommit in i nya vanor blir det ju inte så mycket fusk längre.

  KRAM

Lämna ett svar