Uteblommor inne (å bilder från badrum & matrum)


Visst är det härligt nu när det blommar i trädgården och vi kan ta in lite blomster? Nu har ju inte jag så megamycket att hämta in precis, men jag är glad att jag (och Betty) sådde 2 påsar med ängsblomster (tror jag det hette) mellan våra 2 drivbänkar.

HJÄLP vad är det där för "snygging" i spegeln. 😉 (vecka 22 eller ölmage?!)

Lite rosa blommor i vårt badrum nere gör det betydligt mysigare. Får trängas med Green Gates underbara doftljus Molly. Ja jag vet lite pluttigt med bara en vit handduk där på kroken. Blev riktigt sugen att köpa ROSA handdukar nu -även fast vi går mot hösten. Mmmm så kanske det får bli. Snyggt med någon färg som bryter av vårt svartvita badrum tycker jag. Om ni ber mej komma med ETT tips när det gäller att inreda ett badrum så är mitt svar: FÖRVARING! 🙂 Tänk förvaring, även fast det är ett litet badrum så kanske ett litet skåp får plats ändå? Guld värt.

Före och efter bilder på badrummet (och lite mer info) kan du läsa om HÄR.


Vi har redan ett blommigt matrum, men jag tycker att det behövdes ännu mer blommor så en vas fick stå på skänken. 🙂

Idag börjar skolan (klass 9) för Gustav, fick skjutsa han i morse för bussen kom 5 minuter för tidigt. BRA start. Linus börjar (år 3 i gymnasiet) i morgon. Gustav, jag och döttrarna ska nog åka iväg på en shoppingtur när skolan är slut idag. Gustav skulle köpa en mobil och Betty behöver nya överdragsbyxor. Får se hur vi gör. Tråkigt regnväder idag nämligen. KRAM

8 comments

 1. Ulrika says:

  Nu ska jag passa på att skriva ett inlägg =)
  Magen växer ser jag, Guud va mysigt 😉 Ingen dietdryck här inte =)
  Hoppas allt är bra med dig, det ska bli spännande att följa din graviditet..Jag e allt lite avis hihihi

  Ha de toppen
  Kram Ulrika

 2. Carolina-mamma till småprinsarna says:

  Men gud vad fint ni har det alltså 🙂 Verkligen! Jag är avundsjuk båda på huset och på magen kan jag säga!! Jag har ju ett år mellan mina också och skulle vi skaffa en till nu är jag säker på att det skulle bli en kille till 🙂 Jag vill så gärna få uppleva en dotter nån gång 🙂 Blir bebissjuk av alla gravidbloggar 🙂

  Kram på dig fina

 3. Caroline says:

  Hej!
  Ser att det är ett gammalt inlägg men jag chansar ändå 🙂
  Din tapet du har där, vad heter den?
  Tacksam för svar!!
  Mvh Caroline

Lämna ett svar